Antalya’nın Kaş İlçesi CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, 1974 yılından bu yana Kaş’ta CHP İlçe başkanlığı  eski CHP İlçe Başkanları ile yemekte buluştu.  Yemeğe, 1974 yılından bu yana Kaş’ta CHP İlçe başkanı olarak görev yapan ve yaşamda olan 10 ilçe başkanından yedisi katıldı.
   Kaş Marina’daki Mey Mekan Restoran’da düzenlenen yemeğe, şu andaki CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş,  eski CHP Kaş İlçe Başkanı ve eski Kaş Belediye Başkanı Musa Bilgiç, eski ilçe başkanlarından Ali Tezcan, Mustafa Bozca, Süleyman Özer, Gürkan Yalçın, Mehmet Zorlu ve eski Kaş CHP ilçe Başkanı ve halen Antalya Büyükşehir Belediye meclisi Üyesi olan Halil Arıkan katıldı.  Kaş eski CHP İlçe Başkanları’ndan Levent Kahraman, Osman Ünal ve Mehmet Keskin işleri nedeniyle mazeret bildirerek yemeğe katılamadı.
   Yemeğe katılan eski CHP İlçe Başkanları, kendi aralarında Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiler. Önümüzdeki yerel seçimlere kadar, Kaş’ta nasıl bir çalışma yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulundular. Tecrübelerini anlattılar.
   Toplantıda bir konuşma yapan CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş yaptığı konuşmada”1974 yılından bu yana partimize emek vermiş olan ve yaşamda olan 10 ilçe başkanımızı yemeğe davet ettik.  Üç başkanımız Kaş’ta olmadığından veya mazeret bildirerek katılamadılar. Yaşamda olmayan ilçe başkanlarımız Ahmet Bozca, Rafet Ünal, Muzaffer Erdoğan ve Hasan Hüseyin Erdoğan’ı saygı ve rahmetle anıyorum. İlçe yönetimi olarak amacımız, sizlerin tecrübelerinden yararlanarak, patimizde yeni bir dinamizm yaratmak. 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde, sizlerin desteği ve yardımları ile birlikte bir çalışma ortamı oluşturarak, önce Kaş’ta, sonra Antalya Büyükşehir’de yerel iktidar olmak”dedi.
   Eski CHP İlçe Başkanları da, Akbaş’a kendilerini bir araya getirdiği için teşekkür ettiler. Her zaman yardıma ve CHP için koşmaya hazır olduklarını belirttiler.
   
 
Editör: TE Bilisim