Kaş İlçesi'nde Ak Parti ve CHP parti yönetimleri, ilçedeki şehit annelerini ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Antalya’nın Kaş İlçesi’nde AK Parti ve CHP Örgütleri, Kaş’taki şehit annelerini ziyaret etti. Şehit annelerinin anneler gününü kutladılar. Çiçek ve hediyeler verdiler.
 
KAŞ AK PARTİDEN ŞEHİTLERİN AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ
 
 AK Parti Kaş Kadın Kolları Başkanı Tülin Tuna başkanlığındaki heyet, 1994 yılında şehit Yusuf Polat’ın annesi Hatice Polat, 1997 yılında Hakkari’de şehit olan Kamil Temel’in annesi Fatma Temel ve 1994 yılında Kars’ta şehit olan Osman Nuri Tokgöz’ün annesi Ümmü Gülsüm Tokgöz’ü ziyaret etti. Onlara çiçek verdiler. Sorunlarını dinlediler.
 
 AK Parti Kaş Kadın Kolları Başkanı Tülin Tuna yaptığı konuşmada” Kaş Ak Parti kadın kolları Başkanı olarak Ak Parti ekibimizle birlikte, anneler günü etkinlikleri kapsamında, Ak Parti Kaş Kadın Kolları olarak, Kaş’ta  Şehit Annelerin Ziyaret ettik.Ak  Parti Kaş Kadın Kolları Başkanı olarak,  vatani görevini yaparken, şehit düşen kahraman mehmetçiklerimizin annelerini  ziyaret ederek, Peygamberimiz Hazreti Muhammet Cennet annelerin ayakları altındadır, demiş. Annelik kutsal bir görevdir. Bütün annelerin   Anneler Günü'nü kutluyorum”dedi. 
 
  KAŞ CHP’DEN ZİYARET
 
 Kaş CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bozca Gümüş ve CHP Kaş Belediye Meclisi Üyesi Erkan Demirci ve partililerden oluşan CHP Heyeti, Kaş’ın Kasaba Mahallesi’nde yaşayan 2009 yılında Mardin’de şehit olan Yusuf Polat’ın annesi Hatice Polat ve babası Hüseyin Polat’ı ziyaret ettiler. Bir demet çiçek ve hediyeler verdiler. Sohbet ettiler.








 
Editör: TE Bilisim