MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ SELİM YURDAKUL VE  İL BAŞKANI MUSTAFA AKSOY  KAŞ İLÇE MHP TEŞKİLATINI  ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul, İl Başkanı Mustafa Aksoy ile Kaş ilçe başkanlığını ziyaret ederek, partililerle görüştü.
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili  Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul ve MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy Kaş İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarete İl Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Tuna ve Cemil Şahin,  Medya ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkanı Zeki Tunç, İl Muhasibi Mustafa Kemal Çörekçi, İl Yöneticileri Mehmet Arıten, Tuncay Temur, İsmet Tunç, Servet Ersoy’da katıldılar.
 
Cuma Namazını Kaş Merkez Süleyman Çavuş Camii’nde kılan Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul ve İl Başkanı Mustafa Aksoy ve beraberlerindeki heyet daha sonra İlçe Teşkilatına geçtiler. Yurdakul ve Aksoy  burada MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak , Yönetim Kurulu Üyeleri ile  Kadın Kolları Başkanı Hülya Kolak ve Partililer tarafından karşılandılar. 
 
    Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul ziyarette yaptığı konuşmasında ; “ Parti olarak hem sosyal alanlarda, hem de diğer alanlarda gece gündüz çalışıyoruz. Peki bunu niçin yapıyoruz. Bizim partimizin şiarı nedir? Önce ülkem ve milletim sonra partimdir. Bugün burada rahatlıkla konuşabiliyorsak, toplantılarda birbirimizle istişare edebiliyorsak bunu iki şeye borçluyuz. Birincisi ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, İkincisi ise  15 Temmuz akşamı o hain darbe kalkışması yani bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizin parçalanma girişimini durduran olay.

O akşam neler olduğunu bir bilen olarak anlatmak istiyorum. Çünkü bunu vatandaşlarımıza anlatmakla borçlusunuz. Bakın saat  21 ’45 de Genel Başkanımız ülke içerisinde kaosun çıktığını gördüğü an, Genel merkezde genel başkan yardımcılarını, MYK üyelerini ve milletvekillerini toplamıştır. Belirli bir değerlendirme ve analiz yaptıktan sonra yüce Türk milletine şu açıklamayı yapmıştır; Milliyetçi Hareket Partisi İlkesel bir tutum çerçevesinde darbeye karşıdır. Demokrasinin yanındadır. Seçilmiş hükümetin yanındadır. Bu açıklama ne ifade etmiştir o saatte. Darbe girişiminin başarılı olup olmayacağı belli olmadığı anda, suyun bulanık olduğu anda Milliyetçi Hareket Partisinin lideri bu açıklamayı yapmıştır.

Bu açıklama peki neye yol açmıştır ? İşte Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Polisin Güvenlik güçleri içerisinde bulunan gerçek vatan sevgisi içerisinde olan insanlara ve yüce Türk milletine büyük bir güven vermiştir. Ne yapmıştır yüce Türk milleti ? o tankların önüne çıkmıştır. O hainlerin önüne çıkmıştır ve bu darbe girişimini engellemek için ilk adımı atmıştır. Liderimizin 21.45’de  daha bu darbenin başarılı olup olmayacağının belli olmadığı anda bu açıklamayı yapması bu darbeye karşı ilk hamleyi, ilk darbeyi vurmuştur. Bunu herkese anlatmamız gerekiyor. Liderlik diyorlar ya, işte liderlik budur. Ülkemizin bekasına yönelik tehlikeyi gördüğü için, bu hükümet sisteminin değişikliği için Anayasa değişikliğini yüce Türk milletinin huzuruna sunmuş ve Anayasa değişikliği kabul edilmiştir. Bu değişiklik kabul edildikten sonra vatan ve millet düşmanları çılgına dönmüş müdür ? dönmüştür.

Bir diğer önemli konu ise İl Başkanımız Mustafa Aksoy 21 Mayısta Antalya’da yapılacak Olağan Kongremizde İl Başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştır. Hep beraber kendisinin yanında olacağız ve güçlü bir şekilde kendisini destekleyeceğiz “ dedi.
 
  MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy da Teşkilat toplantısında bir konuşma yaparak şunları söyledi; “ Milliyetçi Hareket Partisi 12’inci olağan İl kongresine doğru hızla yaklaşıyor. Antalya genelinde İlçe kongrelerini tamamladık. 21Mayıs tarihinde de  Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda 41 ilde eş zamanlı kongre yapıyoruz.41 ilde eş zamanlı bir kongre yapılmasının önemli sebepleri vardır.Sağda solda Milliyetçi Hareket Partisi bu Kongreleri ne zaman tamamlayacak, Milliyetçi Hareket Partisi artık şu partinin bu partinin payandası şeklinde ifade edenlere burada önemli bir mesajdır, hem de 41 kere Maşallah diyerek ifade edeceğimiz ve 41 İl kongresini eş zamanlı yapacaktır. Dolayısı ile Antalya İlimizde 21 Mayısta AKM Aspendos Salonunda 12’inci olağan İl kongresini yapacağız.Bu İl Kongremizde Mevcut İl Başkanı olarak yeniden adayım. Bundan dolayı İlçe teşkilatlarımızı ve başkanlıklarımızı  ziyaret ediyoruz. Bu güzel ilçemiz Kaş’ta da teşkilatımız iridir ve diridir.Teşkilatımız hedefleri doğrultusunda önündeki çalışmalarına bakıyor. Dolayısı ile İl başkanı ve adayı olarak desteklerini istedik ”  ” Dedi.
 
MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçe teşkilatı olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi sundu. Kolak ; “  Kaş ilçe teşkilatı olarak 21 Mayısta Antalya’da yapılacak Olağan Kongremizde tüm delegelerimizle tam kadro yer alacağız “ dedi.
 
Editör: TE Bilisim