Antalya’nın Kaş İlçesi  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kaş İlçe Teşkilatı  Başkanı Cemil Kolak Partiden istifa eden belediye meclis üyeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cemil Kolak’ın yaptığı açıklama şöyle;

“ Sosyal Medyada kendilerini yıllarca ülkücü harekete hizmet ettik diye lanse eden eski MHP meclis üyeleri partimizden istifa ettiklerini duyurmuşlardır. Bu şahıslardan Şükrü Koçak 12.06.2017 tarihinden ihraç talebiyle disipline sevk edilmiştir.

Mustafa Özen’in ise Meclis Üyesi olmasına rağmen partimizde üye kaydı bulunmamaktadır. Sayın Şükrü Koçak Bey 2014 yerel seçimlerinde kendisi aday olmak için partimize geldi.Bizlerde genç bir arkadaşın bizimle hizmete talip olmasından mutluluk duyarak kapımızı kendilerine açtık. İkinci sıra meclis üyeliğini kabul ederek seçilmiş ,fakat meclis üyeliği çalışmalarının yanında MHP Genel Başkanını değiştirmeye çalışarak, parti iç disiplinine aykırı hareket ettiğinden disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

Yine Yeşilköy Belediye başkan adaylığını da yapan Hüseyin Balya Bey meclis üyeliği sıralamasında 3’üncü sıradan seçildi ve hiçbir seçim çalışmasına katılmamasına rağmen meclis üyesi oldu. Oda sanırım MHP Genel Başkanını değiştirme sevdasında olanlardan etkilenerek böyle bir kararı aldı.

Beşinci sıra meclis üyesi olarak sıralamada yer alan Sayın Mustafa Özen Bey’de siyasi yaşamının son virajında Meclis Üyesi seçildi. Ne hikmetse sanırım oda bir hazım zorluğu çekerek yolunu değiştirdi. Kendilerine yeni yollarında başarılar dileriz.Yeni oluşacak bir partide görev alacaklarını açıklamışlar. Keşke hiç emekleri geçmeden seçildikleri meclis üyeliklerini kendilerine kazandıran MHP seçmeninden helallik isteyerek geldikleri yere dönmeyi isteseler daha onurlu bir davranış olurdu.

Türk Milliyetçiliği fırtınalardan her zaman güçlü çıkmıştır.Rabbimin izniyle ilk yapılacak olan yerel seçimlerde Kaş Belediyesine üç hilalli bayrağı asarak cevap vereceğiz. Yapılan bu açıklamalar bizlere rahmetli Kemal Sunal’ın klişe olmuş sahnelerini hatırlatmakta, şahsım ve teşkilatımda tebessüme neden olmaktadır “      
 
 
Editör: TE Bilisim