AK Parti Antalya Milletvekilli Atay Uslu, 31 Mart seçimlerini kazanan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yaptığı konuşmada” Kaş'ta Mutlu insan, Mutlu şehir, Mutlu Kaş için Başkan Mutlu Ulutaş sloganın kullanıldığı  seçimlerde Mutlu Ulutaş  büyük bir fark ile Belediye Başkanı seçilmişti ”dedi.

KAŞ'IN TERCİHİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kaş belediye başkanı seçilen Mutlu Ulutaş’ı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Kaş Belediye Meclisine seçilen Ak Parti Belediye Meclis Üyelerini de tebrik eden Milletvekili Uslu "Kaş İlçemizin tercihi Gönül Belediyeciliği oldu. İnşaallah Rabbim Mutlu Başkanımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Mutlu Ulutaş'ın güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Kaş benim Ata yurdum. Kaş turizmde de, tarımda da muazzam bir potansiyele sahip. Kaş'ın daha da konforlu, Kaş'lı hemşerilerimizin daha da mutlu olması için birlikte çalışacağız. Kaş için sunulan tüm projelerin Ankara'da takipçisi olacağız. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, 5 Milletvekili ile birlikte,  Kaş'ın her zaman emrindeyiz" dedi.
Editör: TE Bilisim