MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, Antalya'da kongrelerini tamamlayan MHP İlçe teşkilatlarına tebrik ziyaretinde bulundu. İl Başkanı Mustafa Aksoy ve MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyaretler süresince MHP Antalya Teşkilatları birlik ve beraberlik mesajı verdi.
 
1.800 KİLOMETRE 12 TEŞKİLAT

            Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çalışmalarının ardından sabaha karşı Antalya'nın Elmalı ilçesindeki MHP teşkilatını ziyaret eden MHP'li Yurdakul ve MHP Antalya İl Yönetimi sırasıyla Elmalı, Kaş, Kumluca, Kemer, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı, Aksu, Serik, Manavgat ve Alanya İlçe teşkilatlarına kongre sonrası tebrik ziyaretlerinde bulundu. Heyet, son olarak Anneler gününde Gazipaşa'da hastaneye kaldırılan MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy'un annesini ziyaret etti. Ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada Yurdakul; “3 Günde 1.800 kilometre yol kat ederek, ilçe kongreleri sonrasında yeni MHP ilçe yönetimlerini tebrik ziyaretleri gerçekleştirdik. MHP olarak tüm teşkilatlarımızla, dur durak bilmeden ve yorulmadan çalışıyoruz.” dedi.
 
MHP'Lİ YURDAKUL'DAN BÜYÜK VEFA

            MHP ilçe teşkilatları ziyaretleri sırasında Anneler gününde Alanya'da olan MHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP'li Yöneticiler ve Ülkü Ocaklarından gençler ile birlikte Alanya'lı Şehit Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin ve Şehit Ahmet Gündoğmuş'un annelerini ziyaret ettiler. Duygusal anların da yaşandığı ziyaretten sonra Yurdakul;”Geçtiğimiz yıl 28 Martta Alanya'da son yolculuğuna uğurladığımız Coşkun Nazilli Şehidimizin kıymetli annesinin elini öptük ve anneler gününü kutladık. Rabbim kendisine uzun ömürler versin Cennet Mekan Şehidimiz sayesinde bugün buradayız. Bu toprakları vatan yapan tüm Şehitlerimizden Allah razı olsun.” dedi.
 
MHP ANTALYA İL YÖNETİMİ VE MİLLETVEKİLİ YURDAKUL KAHVALTIDA

Anneler gününde kahvaltıda bir araya gelen MHP Antalya İl yonetimi ve Milletvekili Prof Dr Ahmet Selim Yurdakul, parti üyesi kadınların Anneler gününü kutladı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltı sonrasında çekilen toplu fotoğrafta MHP teşkilatlarının genç ve dinamik yapısı dikkat çekti.
 
ÜLKÜ OCAKLARINA HAYIRLI OLSUN

            Antalya İl merkezinde Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanlığını da ziyaret eden Yurdakul, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu'nu yeni adreslerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Antalya'nın en merkezi bölgesinde faaliyet gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Antalya Şubesi, Türk gençlerini yarınlara hazırlayan eğitim programlarıyla göz dolduruyor.



 
Editör: TE Bilisim