Vatan Partisi Kaş Belediye Başkan Adayı Rauf Ergün Kaş Aydın Haber Gazetesini ziyeret ederek adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  Antalya’nın Kaş İlçesinde Vatan Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Rauf Ergün oldu. Parti’nin Meclis Üyeliği listesinde ise Kamil Melih Kırca yer aldı. Rauf Ergün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında ; “ Bizim için halk önemli. Bütün Belediye Başkan Adaylarını halkın huzurunda açık oturuma davet ediyorum. Acil olarak bir huzur evi ve kültür sanat merkezine ihtiyacımız var. Sakin kent kategorisine girmemiz gerekiyor. Bu konuda çalışmalar yapacağız. Kongre turizmi için uygun mekânlar oluşturup, kış sezonunda işletmelerimiz için imkânlar sağlayacağız. Eğitim, bilim, tarih, coğrafya alanlarında uzman insanları kente davet ederek görüş ve birikimlerinden istifade edeceğiz. Gençlerimiz için eğitim seviyesini yükseltecek destekler sağlayacağız. Kaş’ta mutlak bir fakülte olmalı. Bunu sağlayacağız. Yönetim anlayışımız gereği, yolsuzlukların önüne geçeceğiz. Şeffaf belediyecilik yapacağız. Sloganımız; “ Çalacaksan, Enstrüman çal” olacak. Belediye mülkleri için ihaleye girmek isteyenler, sadece bir ünite için girecek. Toplu ihale, hısım akraba, partili ihalesi olmayacak. Büyükşehir imkânlar sağlamasa da, gelir artırıcı ve istihdam yaratıcı projeler oluşturacağız. Sezon başladıktan sonra, şehir merkezine araç giremeyecek. Otoparklar yapacağız. Halka her alanda, karşılıksız hizmet vereceğiz.” Dedi
 
1950 Bursa Karacabey doğumlu olan Rauf Ergün, Bursa Sanat Enstitüsü Mezunu, İş Yaşamında Serbest Ticaret ve Özel Şirketlerde Yöneticilik yaptı. 2010–2019 yılları arasında İşçi Partisi ve Vatan Partisinde İlçe başkanlığı görevinde bulundu. Bursaspor ve Beşiktaş’ta Profesyonel futbol oynadı. Kaş Genç Spor’da Antrenörlük yaptı. Evli olan Ergün, 25 yıldır Kaş’ta yaşıyor.

 
Editör: TE Bilisim