RONALDİNHO'NUN SAÇLARI COSMEDİCA'NIN KURUCUSU DR. LEVENT ACAR'A EMANET

   Brezilyalı efsanevi futbolcu Ronaldinho saçlarının bakımı için Türkiye merkezli dünyanın önde gelen saç ekim kliniği Cosmedica'yı ziyaret etti. Burada Cosmedica'nın Kurucusu Dr. Levent Acar tarafından Ronaldinho'ya, saçlarının köklerini güçlendirmek ve saç dökülmesini önlemek amacıyla tasarlanan özel formüle sahip vitamin desteği uygulandı.

                                                               efsane-futbolcu-ronaldinho-sac-baki-son-gelisme-6722

   Brezilya milli takımın efsanevi eski futbolcusu Ronaldinho saçlarının bakımı için Türkiye'deki saç ekim kliniği Cosmedica'yı tercih etti. İstanbul'da bulunan merkezde, Ronaldinho'nun saçlarının köklerini güçlendirmek ve saç dökülmesini önlemek amacıyla tasarlanan özel formüle sahip vitamin desteği verildi. Ronaldinho saç vitamini tedavisi görürken aynı zamanda menajeri olan abisi Roberto'ya da saç ekim işlemi gerçekleştirildi.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ DİKİCİ MERKEZE ALINDI ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ DİKİCİ MERKEZE ALINDI

   Futbol kariyerinde Paris Saint-Germain, Barcelona ve Milan gibi Avrupa'nın lider kulüplerinde top koşturan ve 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanarak adını dünya futbol tarihine altın harflerle yazdıran Ronaldinho, Cosmedica saç ekim kliniğinde top sektirerek yeteneğini de bir kez daha sergiledi.

   Konuyla ilgili açıklama yapan Cosmedica'nın Kurucusu Dr. Levent Acar, “Ronaldinho; çevikliği, hızı, top sürme yeteneği, top sürmenin püf noktalarını kullanması, röveşata vuruşları, bakmadan verdiği pasları, serbest vuruşları ve sempatik karakteri ile tüm futbol severlerin gönlünde taht kurmuş bir yıldız. Olağanüstü futbol yetenekleriyle futbol dünyasında unutulmayacak başarılara imza atmış bu efsanevi ismin saçlarının gücünü artırmak için Cosmedica'nın uzmanlığına ve yenilikçi tedavilerine güvenmesinden mutluluk ve onur duyuyoruz. Kullandığı ve geliştirdiği modern teknikler nedeniyle saç ekimi ve bakımı konusunda dünya genelinde tercih edilen bir markaya dönüşmüş Cosmedica olarak kişiye özel tedaviler ve çözümler sunarak olağanüstü başarımızı her geçen gün daha da katlıyoruz. Ronaldinho'nun da Cosmedica'yı seçmesi kliniğimizin küresel çaptaki itibarının bir yansımasıdır.” dedi.

Editör: ADEM AYDIN