31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimler için 11 ay öncesinden yola çıkan ve Kepez'i karış karış gezen Rüştü Peker, AK Parti'den Kepez Belediye Başkan aday Adaylığı başvurusunu yapmasının ardından çalışmalarına hız verdi.

Sabah erken saatlerde çalışmalarına önce esnaf buluşmaları ile başlayan Rüştü Peker, gece geç saatlere kadar mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek Kepezli hemşehrileri ile buluşuyor. Halkın yoğun ilgisi karşısında aday adayı olmakta ne kadar doğru bir karar verdiğini birkez daha gördüğünü söyleyen Rüştü Peker, "Kepez bizi biliyor biz de Kepez'i biliyoruz. 68 Mahallenin tamamını gezdik yine geziyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atakürk'ün ifade ettiği gibi 'Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.' Bizler de yorgunluk nedir bilmiyoruz ve Kepezimizin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA, KİRA 15 BİN LİRA MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA, KİRA 15 BİN LİRA

Başta üç dönemdir Kepez Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve başarılı hizmetlere imza atan Hakan Tütüncü olmak üzere Kepez'e bugüne kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür eden AK Parti Kepez Belediye Başkan aday Adayı Rüştü Peker, "Kepez bugüne kadar çok yol aldı. Seçimler bir bayrak yarışıdır ve bizler aday olur ve seçilir isek göreve geldiğimiz an itibari ile mazbatayı alır almaz çalışmaya başlayacağız. Kepezimize bugüne kadar pekçok hizmetler yapıldı ama Kepez hizmetin her türlüsünü hak ediyor. Takdir Kepez'den hizmet bizden olacak" şeklinde konuştu.

Kepez'de taktir edilir aday olur ve seçilir ise hiçbir vatandaşa ya da mahalleye ayırım yapmadan hizmet edeceklerinin altını çizen AK Parti Kepez Belediye Başkan a. Adayı Rüştü Peker, "Şu ana kadar gördüğümüz tablo bizleri memnun ediyor. Halkın bize karşı teveccühü ve desteği ile Allah nasip ederse önce aday sonra Kepez Belediye Başkanı olarak seçileceğiz. Hizmet yolculuğumuz pazara kadar değil mezara kadar olduğu iyi bilinmeli" açıklamasında bulundu.

Editör: ADEM AYDIN