Kaş Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık personelinin fotoğraf ve resimlerinden oluşan sergi açıldı.  Antalya’nın Kaş İlçesi Devlet Hastanesi’nde görev yapan hemşire, ebe, laborant ve bayan memurlar tarafından bir sergi açıldı. 

Kaş Devlet Hastanesi’nde görev yapan bayan çalışanlar, Gonca Ceylan Dikici, Fatma Karaköse, Hatice Özgür Aydın,  Ayfer Meriç, Ece Demiroğlu, Duygu Topal’ın yaptığı tablolar ve çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergi açıldı. Kaş Devlet Hastanesi Salonu’nda açılan serginin açılışına, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Demre Jandarma Komutanı ve Kaş Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Hasan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Öztürk, Emniyet Müdürü Murat Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Hastahane Başhekimi Dr. Davut Çetin, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, İlçe Tarım Müdürü Gökhan Göktaş,  Hastahane Müdürü Hüseyin Teke, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve hastahane çalışanları katıldı.

Sergide, yağlı boya, fotoğraf ve ahşap boya çalışanlarından oluşan 25 tablo ve çalışma yer alıyor. Sergi bir hafta açık kalacak. Sergideki beyaz meleklerin tabloları büyük beğeni topladı. Serginin açılış kurdelasını, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Öztürk, Hastahane Başhekimi Dr. Davut Çetin ve AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından kesildi.

 Sergide Yağlı boya, fotoğraf ve ahşap boya çalışmalarından oluşan 25 tablo ve çalışma yer alıyor.




Editör: TE Bilisim