Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Kaş İlçesi Devlet Hastahanesi’ne ilk kez Nöroloji Hastalıkları Uzmanı atandı. Açıktan atama ile atanan Nöroloji Uzmanı Dr. Safiye Genç, görevine başladı.

   Yeni Nöroloji Uzmanı Dr. Safiye Genç (46), Samsun’un  Terme İlçesi doğumlu. Dr. Genç, 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden pratisyen hekim olarak mezun oldu. Uzmanlık eğitimini aynı üniversitede yaptı. Çeşitli yerlerde görev yaptıktan sonra, kamuya dönerek açıktan Kaş Devlet Hastahanesi’ne atandı.

  Kaş Devlet Hastahanesi’nin ilk Nöroloji Uzmanı Olan Dr. Safiye Genç; Kaş gibi güzel bir ilçede görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Nöroloji uzmanı olarak ilk hekim olmam ayrı bir ayrıcalık. Kaş ve çevresinde yaşayan en iyi şekilde hizmet vereceğim dedi.

   Kaş Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Davut Çetin; ilk kez hastanemize nöroloji uzmanı atanması yapıldı. 2014 yılında Kamu hastaneleri Birliği kurulduğu zaman Kaş Devlet Hastahanesi’nde 2 uzman hekim görev yapıyordu. Yeni Kaş Devlet Hastahanesi’nin hizmete girmesi ile, uzman hekim sayısı 11’e yükseldi. Mayıs ayı içinde ikinci dahiliye uzmanı, eksik olan radyoloji, kulak burun boğaz ve fizik tedavi uzmanı arkadaşlarımızda göreve başlayacak dedi.  Uzman hekim sayımız 15’e ulaşacak. Hastalarımız başka il ve ilçelere taşınmaktan büyük oranda kurtulacak dedi.
 
Editör: TE Bilisim