Antalya'nın Kaş İlçesi'nde Kızılay kan bağışı yapan vatandaşlardan kan topladı. Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi ekipleri Kaş Yat Limanı’nda mobil kan istasyonu kurdu ve iki gün boyunca kan topladılar. Ekipler daha sonra Kaş’ın Kalkan ve Kınık Mahallelerinde de kan toplayacaklar.
 
Kan veren vatandaşlar arasında yer alan Konya ilinden tatil için Kaş’a gelen Hüsamettin ve Ebru Başar çifti kan bağışında bulunduktan sonra yaptıkları açıklamada; “  Kaş limanında gezerken tesadüfen kan bağış merkezini gördük ve hemen kan vermek için müracaat ettik. Sağlıklı olan herkes kan vermeli. Bir gün herkesin kana ihtiyacı olabilir.Toplum olarak duyarlı olmamız gerekiyor. “  dediler.
 
Kan bağışında bulunan Kaş’lı vatandaşlardan  Hilmi Kocasarı  ; “ Hem kendi sağlığımız için, hem de ihtiyacı olan hasta vatandaşlarımızı düşünerek bağışta bulundum” derken, Hakan Altan ise “ Vatandaşlarımız bir ünite kanın kendilerine veya bir yakınlarına yaşam olarak geri döneceğini düşünsünler.” Açıklamasında bulundular.
 
Kızılay kan merkezinde kan veren vatandaşlara hatıra porselen bardak ile bisküvi ve içecek
İkram edildi.
 
 
Editör: TE Bilisim