Ak parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun uğradığı her ilçede tarım ve çiftçi hassasiyeti devam ediyor. Kemer İlçesinde de portakal bahçelerini gezdi, çiftçilerle sohbet etti.

5 MİLYON AĞAÇLIK  PORTAKAL ORMANI

Antalya başta portakal olmak üzere mandalina, limon, turunç, greyfurt gibi narenciye türleri üretiminde önemli bir merkez. Antalya'da  4 milyon civarında Portakal Ağacı, limon ve mandalina başta olmak üzere diğer narenciye türlerinin de  yaklaşık 1 milyon ağacı bulunmaktadır. Antalya'nın sahildeki tüm ilçelerinde narenciye üretimi yapılmakta. Narenciye üretiminin merkezi olan Antalya'da Kasım ayı itibariyle başlayan portakal hasadının devam ettiğini anlatan, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “Şimdi portakal zamanı. C vitamini deposu portakal yiyelim portakal suyu içelim” dedi.

KOLAYA HAYIR, PORTAKAL, NAR SUYUNA EVET

Antalya Milletvekili Atay Uslu geçen yıllarda başlattığı "asitli içeceklere hayır, portakal ve nar suyuna evet" kampanyasını aralıksız ve tavizsiz sürdürdüğünü, oturduğu yemek masalarında kolayı ve asitli içecekleri kaldırttığını, kola içenleri uyardığını ifade etti.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve Ak Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı  Atay Uslu Kemer İlçesinde bahçede portakal hasadı yapan çiftçilerle sohbet etti ve  portakal topladı.

ZEYTİN DALI İLE TÜM TERÖR UNSURLARI İMHA EDİLECEK..

Atay Uslu ve beraberindeki Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Minta, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü, ilçe teşkilatı Kiriş Mahallesinde oğulları askere giden genç aileyi ziyaret edip,  çayını içtiler. Atay Uslu "Mehmetçiğimiz terörle, teröristle mücadele için Zeytin Dalı Operasyonu gerçekleştiriyor. Tüm terör unsurlarını imha edeceğiz. Allah Mehmetçiğimizi korusun, Ordumuza muzafferiyet ihsan etsin. Milletimizin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma ruhu ile gerçekleştirdiğimiz Afrin Operasyonuyla sınırlarımızda oynanan tüm oyunları bozacağız, huzuru, güveni tesis edeceğiz. Bu gün Kemer'den Tayfun Kardeşimizi de askere uğurluyoruz. Allah kendisine hayırlısıyla, sağlık içinde askerlik görevini ifa etmesini sağlasın " dedi.
 
Editör: TE Bilisim