ŞAMPİYONLUĞUN KALBİ DEMER'DE ATlYOR  BEYMELEK BELEDİYE SPOR İLE KAŞ KlNlK SPOR DEMRE'DE PAZAR GÜNÜ KARŞlLAŞACAK

YENEN ŞAMPİYON AMA ŞAMPİYON KİM OLACAK BEYMELEK SPOR MU? YOKSA KAŞ KlNlK SPOR MU?

ŞAMPİYONLUK MAÇINA DAVET

   Beymelek Belediye Spor ile Kaş Kınık Spor Pazar Günü şampiyonluk maçına çıkıyor.

   Antalya Süper Amatör Liginin şampiyonu hafta sonu belli oluyor. 5 Mayıs Pazar Günü saat 15:30'da Beymelek Belediye Spor ile Kaş Kınık Spor Demre'de şampiyonluk maçına çıkıyor. Kazanan takım Antalya Süper Amatör Liginin şampiyonu olacak. Demre İlçesinin Beymelek Belediye Spor kulübü ile Kaş İlçesinin Kaş Kınık Spor takımları haftalarca aynı puan ve gol averajıyla birinci ve ikinci sırada yer alıyor.  Ligin son haftası 26. haftaya Beymelek Belediye Spor 63 puan ve 74 gol averajıylabirinci,  Kaş Kınık Spor ise 63 puan ve 41 gol averajıyla ikinci sırada yer alıyorlar. Lig zirvesinden kopan Beymelek Belediye Spor ile Kaş Kınık Spor takımları ligin son haftasında 5 Mayıs Pazar Günü Demre ilçe Stadında Beymelek Belediye Spor takımının sahasında Kaş Kınık Spor ile karşılaşacak.   Kazanan takım Antalya Süper Amatör Liginin şampiyonu olacak. Her iki takımda Beymelek Belediye Spor ve Kaş Kınık Spor sahaya kazanmak için, şampiyon olmak için çıkacak. Hafta sonu oynanacak olan maçın sonucu sporseverler tarafından merakla bekleniyor.

Kaş Kınık Spor kulübü Başkanı Alim Açıkgöz yaptığı konuşmada;" Hedefimiz şampiyonluk

 4.Lig yolunda son 90 dakika. 5 Mayıs Pazar Günü Demre'de 63 puan ve gol averajıyla lig lideri Beymelek Belediye Spor kulübü ile karşılacagız. Takımımız Kaş Kınık Spor Beymelek Belediye Spor maçına çok iyi hazırlandı. Hafta sonu gol averajıylada olsa lig lideri Beymelek Belediye Sporu kendi saha ve seyircisi önünde yenerek şampiyon olmak istiyoruz. Bunu yapabilecek, becerebilecek güce takımım sahip. Taraftarlarımızın da desteğiyle Beymelek Belediye Sporu yenerek Kaş'a şampiyon takım olarak dönmek, Kaş'ta ve Kınık'ta şampiyonluğu taraftarlarımızla birlikte kutlamak istiyoruz. İnandık, kenetlendik bir kere, şampiyonluğa yürüyoruz biz hedef 4. Lig. 5 Mayıs Pazar Günü taraftarlarımızı, tüm vatandaşlarımızı, herkesi 5 Mayıs Pazar Günü Demre'de oynayacağımız Beymelek Belediye Spor şampiyonluk maçına sezonun finaline Demre'ye bekliyoruz. Taraftarlarımızın takımları Kaş Kınık Sporu maçın başından sonuna kadar centilmence desteklemelerini istiyor ve maça davet ediyorum. Bize bu yolda geri dönüş yok.Artık 4.Lig zamanı geldi."Dedi.

KAŞ KINIKSPOR

KAŞ ADLİYESİ'NDE BAŞSAVCI İLE AVUKAT ARASINDA TUVALETİ KULLANMA TARTIŞMASI KAŞ ADLİYESİ'NDE BAŞSAVCI İLE AVUKAT ARASINDA TUVALETİ KULLANMA TARTIŞMASI

BEYMELEK BELEDİYE SPOR

Editör: ADEM AYDIN