Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kaş’ın Kınık Mahallesi Doğular Mevkiinde gerçekleşen Kalkan-Seydikemerarası bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi.

  Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş yapımı devam eden Kalkan – Seydikemer yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Ulutaş yaptığı açıklama;  “ Kaş’ın Kınık Mahallesi Doğular Mevkisinde gerçekleşen Kalkan-Seydikemer arası bölünmüş yol çalışmalarını yerinde inceledi. 58 km uzunluğunda olacak bölünmüş yolun Kınık Mahallesinde kazı dolgu işlemleri ve menfez döküm çalışmaları gerçekleşiyor. Yolun kullanıma açılmasıyla birlikte Antalya’ın Kaş İlçesi’nin Kalkan ile Muğla’nın Seydikemer İlçesi arası 7 km kısalacak, sosyo-ekonomik olarak Kaş’ın gelişimi hızlanacak ve bölgemizin ana geçim kaynağı olan tarım ve turizm için çok büyük ulaşım kolaylığı olacak.Yaklaşık maliyeti 258 milyon TL’yi bulan ve içerisinde 8 adet alt geçit niteliğinde menfez, 300 metre uzunluğunda bir köprü, 26 adet hemzemin kavşak olacak duble yolun tamamlanmasıyla Kalkan’dan başlayarak Yeşilköy, Patara Kavşağı, Ova, Kınık ve Çavdır mahallelerimizde meydana gelen çok sayıda trafik kazalarının da önüne geçmiş olacağız. Kaş ile Muğla’nın Seydikemer ve Fethiye ilçelerine erişimin kolaylaşacağı bu büyük projenin bölge halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Bölgemize bu yatırımların kazandırılmasını sağlayan, İl Başkanımız Rıza Sümer, Milletvekillerimiz ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim