AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu Kumluca, Demre ve Finike’de yapımı tamamlanan ve devam eden hastanelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Atay Uslu, yapımı tamamlanan Finike Devlet Hastanesinin mevcutta C olan sınıfının yükseltildiğinin ve 160 yataklı B sınıfı hastane olarak tescilinin yapıldığının müjdesini verdi.

Atay Uslu “Finike Devlet Hastanesinin sınıfının yükseltilmesi ile hizmetler genişleyecek, yeni branşlar ve doktor kadroları açılacaktır, Batı Antalya'ya ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Emeği geçen 5 milletvekilimize, Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Menderes Türel Başkanımıza, İl Başkanımız Ethem Taş'a, Valimiz Münir Karaloğlu'na, Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ederiz” dedi.

KUMLUCA DEVLET HASTANESİN EK 50 YATAK 

AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu; “Kumluca Devlet Hastanesine vermiş olduğumuz ek 50 yatak yapılması sözümüzü tuttuk. Daha önce Kumluca Devlet Hastanesine ek 50 yatak yapılması için gerekli ihale süreci tamamlandı ve yer teslimi yapıldı. Geldiğimiz aşamada inşaat süreci başlamış olup, zemin kazı işlemleri devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde Kumluca hastanemizin 50 ek yatak kapasiteli bina süreci tamamlanacak ve daha üst bir sınıf olarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

DEMRE’DE 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA HASTANE

Milletvekili Atay Uslu Demre’ye de çok modern bir hastane kazandıracaklarını belirtti. 50 yataklı hastanenin temelini 24 Haziran seçimlerinden önce attıklarını dile getiren Uslu, “İnşaat çok hızlı bir şekilde ilerliyor. İnşaat çalışmalarında iş takviminin önünde bir seviyedeyiz. Kaba inşaat, kaplama ve alçı gibi ince işler ve teknik donanım monte işleri devam ediyor. İnşaatta %70'leri geçtik ve kısa sürede hizmete açacağız. Hastanemiz modern ameliyathaneleri, hasta odaları, yoğun bakım ünitesi ile 5 yıldızlı otel konforunda olacak.

Atay Uslu Antalya'da 5 milletvekili, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Ethem Taş, teşkilatlar ve ilçe Belediye Başkanları ile tam bir takım ruhu içinde çalıştıklarını, bu yatırımların her birinde bu ekibin imzası olduğunu ifade ederek;
"Ak Parti her alanda olduğu gibi sağlıkta da büyük yatırımlar yapmıştır. Antalya’nın her noktasında yükselen sağlık yatırımları ile hükümetimiz Antalyalıları modern ve kaliteli sağlık hizmeti ile buluşturmaya devam ediyor. Tamamlanan Kepez Akıllı Sistem Devlet Hastanesi, Finike devlet hastanesi, hizmete giren Elmalı, Korkuteli, Kaş ve Kemer devlet hastaneleri bunun en güzel örnekleridir” dedi.

 
Editör: TE Bilisim