Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'da iftar verildi. İftara katılan Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'yı hizmet terminaline dönüştürdüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'da vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Başkan Türel, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Türel, “Müslüman dünyanın öncüsü ve lideri olarak Filistin'den Suriye'ye, Arakan'dan Somali'ye kadar mazlum halkların haklarını ve hukukunu savunmayı görev olarak gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye'yi büyük bir güce dönüştürmenin mücadelesini veriyoruz" dedi.
Dünyanın en gelişmiş 20 ülkesi arasında en büyük büyüme oranının Türkiye'de olduğunu belirten Başkan Türel, “Sadece ülkemizi değil Antalya ve gözbebeğimiz Kumlucamızı adeta bir hizmet terminaline dönüştürüyoruz. Antalya'da yatırım hizmet ve vizyon projeler bitmiyor. Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da projeleriniz hususunda yeni açılım yapmak istediğimizde engel çıkarmak isteyenler var. Bu takoz siyaseti her yerde çok net görüyoruz. Yapıcı eleştirilerin bize yol göstermesini bekliyoruz maalesef bundan Antalya'da uzak, Türkiye'de uzak" ifadelerini kullandı.

DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN

Kumluca'da hizmetlerin bereketle geldiğini anlatan Başkan Türel “Beykonak sahil tesisleri denize sıfır mükemmel bir proje oldu. Karagöl yaylasında 100 senelik su sorununu çözdük. Mezbahasından içme suyu projelerine kadar birçok hizmet yapıyoruz. Karağaç içme suyu projesinden 13 mahalle faydalanıyor, 50 milyon TL'lik projeden bahsediyoruz. Yenicepınar içme suyu 70'li yıllardan bu yana sorun. Hamdolsun başladı bitti. Bu hizmetler sizlerin sayesinde oluyor. Bize güç vermeye devam edin" diye konuştu.

ENGELLİ ARACI HEDİYE ETTİ

Başkan Türel iftar sonrası, eski Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ile birlikte yeni Belediye Başkanı Yusuf Göven'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi ve Antalya'ya özgü geleneksel reçellerden hediye etti. Türel, daha sonra Kumluca'da ev ve hasta ziyaretleri yaptı. Hasta bireylere geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan Başkan Türel, 20 yıldır belden aşağısı felçli olan 72 yaşındaki İsmail Yılmaz'a elektrikli engelli aracı hediye etti. İsmail Yılmaz engelli aracı hemen kullandı ve Başkan Türel'e hediyesi için teşekkür etti.
(DHA)
 
Editör: TE Bilisim