CHP Antalya Milletvekili Dr. Nefi Kara, Antalya’nın Kaş İlçesi’ni ziyaret etti. Kaş İlçesi’nde esnafları ziyaret etti. Atıl durumda bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
       CHP Antalya Milletvekili Dr. Nefi Kara, Kaş’ta önce CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Partililerle sohbet etti. Ardından CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bozca Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Kocakahya ve ilçe yöneticileri ile beraber Kaş esnafını ziyaret etti. Ardından geçen yıl boşaltılan eski Kaş Devlet Hastanesi Binası’nı ziyaret etti. Binada incelemeler yaptı.

   CHP Milletvekili DR. Nefi Kara yaptığı açıklamada”Yıllarca Kaş Devlet Hastanesi olarak kullanılan bina, viran durumda. Geçen yıl boşaltılmış. Korunmadığı için kötü durumda. Vatandaşlar, buranın Suriyelilerin ve içkicilerin yeri haline geldiğini belirtiyorlar. Binanın arsası,  Kaşlı Karahaliloğlu tarafından sağlık tesisi yapılmak koşuluyla bağışlanmış. Başka bir tesis yapılması olanaksız gözüküyor. Bu binanın bir an önce korunmaya alınması gerekiyor. Ardından bu bina huzurevi veya rehabilitasyon merkezi olarak değerlendirebilir. Çünkü, bina denize nazır, nefis bir arazi üzerinde. Ben konuyu Antalya Milletvekili olarak bir soru önergesi ile meclise taşıyacağım. Konunun takipçisi olacağım. Ayrıca Kaş esnafının sorunlarını dinledim. Özellikle turizmciler çok dertli” dedi. Kaş CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş ise yaptığı konuşmada” Bugün İlçe Başkanlığımızı ziyarete gelen milletvekilimiz Niyazi Nefi Kara ile birlikte 2015 yılında boşaltılan Eski Kaş Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunduk. Bu binanın Kaş'a yakışmayan  halinden kurtarılarak Huzur evi yada Rehabilitasyon merkezi yapılması için girişimlerde bulunacağız. Mecliste sesimiz olan milletvekilimize teşekkür ediyoruz”dedi.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim