CHP Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.
CHP Kaş İlçe Başkanı Süleyman Ulaş Akbaş, CHP Kaş İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gümüş, Kaş Belediyesi meclis üyeleri Erkan Demirci, Kadir Alkaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

Aralık ayında yapılan Kaş ilçe kongresinde yeniden göreve seçilerek güven tazeleyen Ulaş Akbaş'a kutlayan Başkan Mustafa Gül, "Genç ve dinamik başkanımız Ulaş Akbaş'ın çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Kaş ilçemizde partimizi daha ileriye taşımak için canla başla çalışıyor. Başkana ve yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Mustafa Gül'ün Kemer'e önemli hizmetler verdiğini kaydeden CHP Kaş İlçe Başkanı Süleyman Ulaş Akbaş, "Başkanımızın çalışmalarını gururla ve takdirle takip ediyoruz. Kaş ilçe örgütümüze verdikleri destek için de çok teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzün nişanesi olarak kendisine bir teşekkür plaketi vermek istedik" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim