Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kaş İlçe Teşkilatı’nın Olağan Kongresi 8  Aralık  Cuma günü  saat: 13.30’da Kaş Çerçiler düğün salonunda yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe Başkanı Ulaş Akbaş kongre öncesi yaptığı açıklamada “  Cumhuriyet Halk Partisi Kaş İlçe yönetimi olarak, iki yıllık görev süremizin sonuna gelmiş ve 8 Aralık Cuma Günü ilçe kongremizi planlamış bulunuyoruz. Kongremizde 188 İlçe Delegesi Oy Kullanacak. 16 İl Delegesi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz Seçilecek. Kongremizde son ana kadar müracaat gerçekleşmez ise  tek liste seçime girecek.” Dedi.

Ulaş Akbaş açıklamasının devamında şunları söyledi;  “ Ülkemizin içinde bulunduğu koşullar dolayısıyla oldukça yoğun bir çalışma dönemini geride bırakmak üzereyiz. İçerde ve dışarıda uygulanan politikalar nedeniyle ülkemizin içinde olduğu olumsuz koşullar hepimizce bilinmektedir.
Biz; Cumhuriyet Halk Partisi Kaş ilçe örgütü olarak, görev süremizin başından bu yana sizleri bu konularda bilgilendirmeye çalıştık. İki yıllık çalışma süremizi, iktidarın kendi çıkarları uğruna halkımızı sürüklemeye çalıştığı bu tehlikeli yolun çıkmaz olduğunu anlatabilmek adına yaptığımız mücadeleye ayırdık.

Ülkemizin ayarını bozan, ekonomisini batıran, dış itibarını sıfıra indiren, tarımdan hayvancılığa, sanayiden turizme kadar tüm sektörlerde ülkeyi çıkmaza sürükleyen Tek Adam rejiminin mahzurlarını göz önüne sermek için Anayasa Referandumu esnasında sizleri; evlerinize, seralarınıza ve bulunduğunuz her yere gelerek aydınlatmaya çalıştık.Partili partisiz demeden bölge sorunlarımızı sizlerden dinleyip çözüm için bölge milletvekillerimize aktardık. Hatta çoğu kez onları bölgemize çağırıp sorunları yerinde görmelerini sağlayıp T.B.M. Meclisinde onların ağzından hükümete ve medyaya duyurduk. Bir çok konuda bu yolla yetkilileri uyarıp çözüm adına harekete geçmelerini sağladık.

Mutlu ve acılı günlerimizde de daima birlikte olmak için çaba sarf ettik. Düğünlerde, kınalarda, asker gecelerinde, bayramlarda ve kutsal günlerimizde birlikte olduk. Hayatın gerçeği kötü günlerimizde de birlikte olduk ve acıları paylaştık.Çünkü biz; “acıların paylaşılarak azalacağına ve mutlulukların paylaşılarak artacağına” inandık.

Peki tüm yaptıklarımız ve yapmaya çalıştıklarımız yeterli mi? Asla değil, biz bunun bilincindeyiz. Ve bu birlikteliği daha da ileri götürmek, bunu yaparken de, sizlere daha çok faydalı olmak en büyük isteğimiz ve görevimizdir.İşte bu amaçla ben ve arkadaşlarım, bir kez daha CHP Kaş İlçe Örgütü yönetimine talibiz.Ve inanıyoruz ki, önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz görev süremizi, gerek Belediye, gerekse Ülke yönetimi açısından bir CHP iktidarında gerçekleştireceğiz. Hem bölgemiz, hem de ülkemiz açısından bir çıkış ve kurtuluş umudu olacak o günlere beraber yürüyeceğiz.

Bu bakımdan, partili ya da partisiz ayırımı yapmadan tüm hemşerilerimi 8 Aralık 2017 Cuma günü  saat: 13.30’da Kaş Çerçiler düğün salonunda yapılacak CHP Kaş İlçe kongremize davet ediyorum. O gün orada, demokrasi meşalesini yakarken, ülkemizin Hak, Hukuk ve Adalet konusundaki sıkıntılarını aşmanın yollarını siz sevgili halkımızla birlikte bulacağız ve birlikte başaracağız.”
 
Editör: TE Bilisim