Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne gelen CHP heyeti yangından zarar gören mahallelerde inceleme yaptı.

CHP Antalya İl Başkanlığı Kumluca’da yaklaşık 3 gündür devam eden yangını yerinde tespit yapmak ve zarar gören yurttaşlara destek için bir heyet oluşturarak bölgeye gittiler. İncelemelerde bulundular.

Kumluca da yaklaşık 3 gündür devam eden yangın yerine CHP heyeti tarafından yerinde tespit yapmak ve zarar gören yurttaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için; CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, CHP Kemer İlçe Başkanı Erdem Cesur ve Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner ile birlikte Erentepe mahallesine ziyaretlerde bulundular.

-ERENTEPELİLER: “AÇIKLAMALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

CHP Heyeti, Erentepe’li yurttaşlarımızı ziyaret ederek yangın sonrasında mahalle sakinlerini dinlediler. Erentepeli yurttaşlarımız, yangınını çıkış sebebi hakkında yetkililerin açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını, sera atıklarından değil elektrik tellerinden çıktığını iddia ettiler. Erentepe’li mahalleliler Defalarca yazılı ve sözlü başvurmalarına rağmen hiçbir önlem alınmamasına karşı tepkilerini dile getirdiler.

YÖRE HALKININ İSTEĞİ YARALAR BİR AN ÖNCE SARILSIN

CHP Heyeti yangının çıkış yerinde incelemelerde bulundular. Yangının sebep olduğu elektrik tellerini yerinde görerek, tespitte bulunarak Erentepe'de mağdur olan yurttaşlara hem hukuki hem maddi ve manevi destekte bulunacağını söyleyen CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen daha sonra Adrasan ve Olimpos bölgesine geçtiler. Adrasan’da yaşanan yangında 10'un üzerindeki yanan evleri ziyaret eden heyet yaraların biran önce sarılması için gerek hukuki gerekse maddi yardımlar için tüm gücüyle destek olacaklarını belirttiler. Evleri yangından harabe dönmüş yurttaşlarımızın en büyük isteği yaraların biran önce sarılmasını işitiyorlar.





 
Editör: TE Bilisim