Antalya’nın Kaş İlçesi Demokrat Parti Belediye Başkanı Erol Demirhan’a Partililer coşkulu destek verdiler.
 
Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti tarafından Kaş Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Erol Demirhan partilileri ile bir araya geldi. Kaş Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kınık Eski Belediye Başkanı Ali Koçak, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Nusret Baysal, Şükrü Koçak, İşadamı ve Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Sarıcaoğlu ve Partililer katıldılar.
 
Toplantının yapıldığı salona girişi ile birlikte yoğun sevgi gösterileri ile  karşılanan Demirhan partililere hitaben bir konuşma yaptı. Demirhan konuşmasında; “ 31 Mart’ta bir mahalli seçim var. Kaş’ımızı yönetecek kadroları seçeceğiz. Yeni Belediye Başkanını seçeceğiz. Bizde Demokrat Parti Adayı olarak bu yola çıktık. Göreve talip olduk. Sizlerin desteği ile seçim yarışına katılacağız.Kaş İlçemiz Denizi, Doğası, Yaylası ile eşsiz güzellikleri barındıran bir tarım ve turizm kentidir.Göreve geldiğimiz zaman tarım ve turizm de yenilikler ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Belediye hizmetlerimizi yürütürken,paylaşımcı olacağız.Vatandaşlarımızın katkıları ile , Sivil toplum kuruluşlarımız ile , her konuyu paylaşarak önemli konularda  gerek duyulursa referandum yaparak , her kesimin fikrini alarak Belediyemizi yöneteceğiz. Büyükşehir belediyesi ile müşterek çalışma içerisinde olacağız. Biz herkesten oy alacağız. Herkese kapımız açık.Kimsenin gönlünü kırmayacağız.Üzmeyeceğiz.Buna gerekli özeni göstereceğiz. ” Dedi.
 
 
Belediye Meclis Üyesi Şükrü Koçak da toplantıda bir konuşma yaparak; “ Anadolu’da bir söz vardır. Düğünde damattan yakışıklı olunmaz. Ben Erol beyin sözlerinin üzerine fazla söz ilave etmeyeceğim. İcraatları ve yapacaklarını anlattılar. Bu sürece nasıl gelindi bundan bahsetmek istiyorum. Siyaset halk ile yapılır. Halksız bir siyaset kesinlikle yapılamaz. Ankara’da genel merkezde yapılan ittifak, halk arasında olmadıysa bir çatlama ve patlama olur.Kaş’taki çatlama ve patlama Erol Ağbimiz’in 27 yıllık idarecilik tecrübesi ile birlikte bir güneş gibi İnşallah Kaş’ımıza doğacaktır.Bu bir gök kuşağı misali her kesimden katılım ile sağlanacaktır.Partili, partisiz tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak Erol Ağbimiz yoluna devam edecektir.Bunun örneği Fethiye ilçemizde vardır.Bir tabela partisi haline gelen Demokrat Partimiz Fethiye’de tarih yazarak Belediye’yi almıştır.Aynı örneğin Kaş’ta da gerçekleşeceğine inanıyoruz.” Dedi.
 
Toplantının ardından Başkan Adayı Erol Demirhan ve partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler.  








 
Editör: TE Bilisim