KAŞ’IN BELEDİYE BAŞKANI MUTLU ULUTAŞ OLDU
 
Antalya’nın Kaş İlçesinde yerel seçimin galibi Cumhur İttifakının adayı Mutlu Ulutaş oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre Seçimden Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı  16 bin 343  (%42.95 ) oy ile birinci olarak çıktı.
 
44 bin 158 kayıtlı seçmenin bulunduğu Kaş'ta, 161 sandıkta 40 bin 137 oy kullanıldı. 2 bin 86 oy geçersiz sayıldı. 38 bin 51 geçerli oyun 16 bin 343'ünü alan AK Parti'nin adayı Mutlu Ulutaş, daha önce de kendi partisinde olan belediyeyi yüzde 42.95'le kazandı. CHP'nin adayı Hayri Süt 13 bin 313 oy ve yüzde 34.99 ile ikinci sırada kaldı. Kaş'ta DP'nin adayı Erol Demirhan, 7 bin 992 oy ve yüzde 21 oranla üçüncü oldu. Seçimde DSP 100 oy, Vatan Partisi 105 oy, SP 153 oy, BTP ise 45 oy aldılar.


Ak Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı zaferini Cumhuriyet Meydanında coşkulu kalabalık eşliğinde kutladı.Mutlu Ulutaş kendisini coşkuyla karşılayan partililerine teşekkür konuşması yaptı.

Mutlu Ulutaş konuşmasında ; “ Kaş’ta bir bayram yaşattınız verdiğiniz oylar ile. Bütün güç sizlersiniz. Millet isterse başarır. Kaş’ımız için, memleketimiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte ülkemizi de muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için çalışacağız. Bizler değil siz başardınız. Birlikte bu yolu yürüdük.Bu güne kadar,her vatandaşımızı kıymetli önemli gördük.Biz insanı insan olduğu için seviyoruz ve bu düşüncemiz ile tüm kaşlı vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız”

Mutlu Ulutaş 1978 yılında Kaş'ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Fethiye'de tamamladı. Üniversite eğitimlerini sırasıyla Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı (Önlisans), Celal Bayar Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü (Lisans), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans) olarak tamamladı. Askerlik vazifesini kısa dönem olarak yaptı. Turizm ve tarım alanında ticari faaliyetlerini sürdürüyor. İngilizce ve Almanca bilen Ulutaş evli ve 2 çocuk babası.
Editör: TE Bilisim