TÜREL “ HİZMETLERİN DEVAMI GELECEK. ÇOK ÇALIŞACAĞIZ" DEDİ.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Kaş’ı ziyaret etti. Menderes Türel, Kaş'ta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Ak Parti teşkilat mensupları ve mahalle başkanları ile buluştu.

Seçim Koordinasyon Toplantısına Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Kaş Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Ulutaş,Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Bayram Doğan, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldılar.

Başkan Türel toplantıda partililer ile seçim çalışmalarını değerlendirdi. Türel yürütecekleri 3 aşamalı seçim kampanyası hakkında bilgi verdi. Türel, “Birinci etapla önce yaptıklarımızı anlatacağız. İkinci aşamada ise yapacağımız projeleri izah edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın en önemli referansı. Üçüncü aşamada da gönüllere girmeye çalışacağız" dedi. Başkan Türel, Kaş’ta alt yapı çalışmaları başta olmak üzere, sağlık hizmetleri, sosyal hizmetler, kültürel faaliyetler, engellilere yönelik hizmetler, spor alanlarında da yapılan yatırımları anlatarak,” Bu hizmetlerin devamı gelecek. Çok çalışacağız" dedi.

Toplantı da Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak ve Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer birer konuşma yaptılar. İlçe Başkanı Aksak konuşmasında 31 Mart Yerel seçimlerinin ülke için hayırlı olmasını temenni ederek;” İnşallah hizmet kervanımız 31 Mart seçimlerinden sonra da yoluna devam edecektir. Seçim çalışmalarımızda elini sıkmadığımız, kapısını çalmadığımız yer bırakmayacağız. Çok çalışıp başarılı olacağız “ dedi.
 
Belediye Başkanı Halil Kocaer ise konuşmasında ; “ Yine büyük bir heyecan ile seçim çalışmaları için Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ile yola çıktık. Hizmet aşkı ile vatandaşımıza hizmetine talip olarak yola çıktık. Kaledrandan Esen çayına, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar büyük bir coğrafyada Büyükşehir belediyemiz hizmetlerine devam ediyor. Kaş’ta yapılan yüz milyonlarca liralık yatırımlar ve hizmetler için Başkanımız Menderes Türel’e şükranlarımı arz ediyorum.” Dedi.
 
Toplantı daha sonra basına kapalı, parti istişare çalışması olarak devam etti.

 
Editör: TE Bilisim