Antalya 1923 Kaş Spor Kulübü’nün Olağan Üstü Genel Kurulu yapıldı. Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan Genel Kurulda yeni yönetim kurulu oluşturuldu.
Genel kurulda kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Alper Ünsal  şunları söyledi; “ 1923 Kaş Spor Kulübü olarak 2017 -2018 amatör futbol sezonu öncesi Olağan Üstü Genel Kurul kararı alarak yeni bir yönetim oluşturduk. Geçen yıl yönetimimizde yer alan takımımıza destek veren her zaman yanımızda olan emeği geçen yöneticilerimize teşekkür ederiz. Her zaman ki gibi hedefimiz bu senede Şampiyonluktur” Dedi.

Kulübün Yönetim Kurulu Üyelerinden Bekir Göncü de Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada ;” Geçen yıl bazı tecrübesizlikler ve şansızlıklar sonucu bir üst kümeye yükselememiştik. İnşallah bu sezon geçen yıldan dersler çıkartarak yolumuza daha sağlam adımlarla çıkacağız ve sezon sonu ipi göğüsleyen taraf biz olacağız.Yönetimimize yeni seçilen arkadaşlarımız ve ağabeylerimiz birlikte bu yıl bir önce ki yıldan daha çok çalışarak takımımız için her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu yılda geçen yıldaki gibi alt yapımıza da önem vereceğiz. U-11,U-12 ve U-13 liglerine katılarak takımımızın temelini sağlam bir oluşumdan gelerek kurmaya şimdiden başlayacağız” Diye konuştu.

Genel Kurulda yapılan oylama sonucu yeni yönetim kurulu asil üyeleri ve yedek üyeleri şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu Asil Üyeleri ; Alper Ünsal, Bekir Göncü , Hüseyin Çekin, Güneş Budak , Mehmet Ali Uçar , Mustafa Akdeniz, Mustafa Erman Günay, Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Mutlu İkiz, Halis Şahan, Mehmet Akay , Mehmet Pollaz , Nuri Mehmet Çapa, Murat Yılmaz, Mehmet Akay
Editör: TE Bilisim