Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafta sonu Agora Antalya ‘Kartal Yuvası’nın açılış kurdelesini kesti. Beşiktaş Spor Kulübü’nün üst düzey yöneticileri ve ünlü bazı isimlerin yer aldığı açılışa Beşiktaş taraftarları da akın etti.

Agora Alışveriş Merkezi’nde Kartal Yuvası Açılışı Yoğun İlgi Gördü!

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafta sonu Agora Antalya Alışveriş Merkezi  ‘Kartal Yuvası’nın açılışına katıldı. Açılışa, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Hüseyin Mican ve Ünlü DJ Burak Yeter gibi ünlü isimler de katıldı. Başkanı Orman, "İkinci yarıya umutla başlıyoruz. Bu sezon her şey iyi olacak. Üst üste 3’üncü şampiyonluğu almak istiyoruz’’ açıklamasında bulundu. Açılışa siyah beyazlı taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Tezahüratlar eşliğinde mağazaya giren Fikret Orman, kurdele kesiminin ardından taraftarlarla fotoğraf çektirdi ve formalarını imzaladı.

Fikret Orman, Agora Alışveriş Merkezi‘Kartal Yuvası’nın Çok Güzel Olduğunu Belirtti!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, mağazanın çok güzel olduğunu ve taraftarın ilgisinin olduğunu söyleyerek hayırlı olmasını temenni etti. Takımla ilgili sorulara yanıt veren Orman, takımda herkesin moralinin iyi olduğunu vurguladı.Gazetecilerin "Cenk'in yerine yeni transfer yapacak mısınız" sorusuna Orman, "Bakıyoruz" karşılığını verdi. Beşiktaş taraftarının lisanslı ürünlere ilgisi hakkında soruya ise Orman, "Beşiktaş taraftarı harcadığı paranın doğru yere gittiğini görünce daha da ilgi gösteriyor. Biz de ürün çeşitliliğini artırıyoruz. Kartal Yuvası operasyonu, yaklaşık yüzde 1300 oranında büyüdü. Alanlar memnun biz de memnunuz" diye konuştu.
 
 
 
Editör: TE Bilisim