Muratpaşa Belediyesi pehlivanı Ali Gürbüz, son 1 haftada, Bursa, Kırklareli ve 22 Mayıs'ta da Döşemealtı'nda çıktığı er meydanında, 3 başpehlivanlık kazandı.
Muratpaşa Belediyesi Pehlivanı Ali Gürbüz; 15 Mayıs'ta Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 54. Çalı, 19 Mayıs'ta Kırklareli'nin Babaeski İlçesi'ne bağlı Büyükmandıra Belediyesi'nce 91'incisi düzenlenen Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim ve son olarak da 22 Mayıs'ta, Döşemealtı Belediyesi'nce düzenlenen 11. Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde er meydanına çıktı. Ali Gürbüz, gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşlerinin hepsinde başpehlivanlığı kazandı. Gürbüz, Döşemealtı'nda Mehmet Yeşil Yeşil'i yenerek Başpehlivan oldu.

3 KIRKPINAR BAŞPEHLİVANINI DA YENDİ

Muratpaşa Belediyesi pehlivanı Ali Gürbüz, Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, Kırkpınar öncesi adeta şov yaptı. Gürbüz; güreşlerin birinci turunda Ahmet Kavakçı'yı, ikinci turunda 2014 yılı Kırkpınar başpehlivanı Fatih Atlı'yı, çeyrek finalde 2015 yılı Kırkpınar başaltı birincisi Sinan Kaya'yı, yarı finalde 2015 yılı Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu'yu, finalde de 2009-2010 Kırkpınar başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil'i yendi.

Editör: TE Bilisim