KAŞ KINIKSPOR DEPLASMANDA FARKLI GALİP GELDİ VE ZİRVEYE ORTAK OLDU
 
Antalya Süper Amatör Lig 1'inci Grup'ta ikinci yarı başladı. Haftanın maçları bol gollü ve çekişmeli geçen müsabakalara sahne oldu. Haftanın maçlarında toplam 14 gol atıldı. Lider Korkuteli Belediyespor deplasmanda Antalya Kunduspor ile oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlik ile ayrılınca 1 puana razı oldu. İkinci sıradaki Kaş Kınıkspor ise deplasmanda  Kumluca Belediyespor'u 4-1 yenerek aldığı 3 puan ile lider Korkuteli Belediyespor ile puanlarını eşitledi ve zirveye ortak oldu. Namağlup Kaş Kınıkspor haftalardır sürdürdüğü galibiyet serisi ile Play off’un en güçlü adayı olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu. Grupta zirve mücadelesi yapan takımlardan olan Finike Belediyespor ise sahasında konuk ettiği Elmalı Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı. Gurupta alt sıradan kurtulma mücadelesi veren iki takımın maçında Ormanspor rakibi Antalyagücü’nü 3-0 mağlup etti.Maça hakemin gösterdiği  8 sarı ve 2 kırmızı kart damgasını vurdu. Demre Beymelek Belediyespor ise haftayı maç yapmadan geçirdi. 

KAŞ KINIKSPOR : 4 KUMLUCA BELEDİYESPOR : 1

Antalya Süper Amatör 1'inci Grup'ta Kaş Kınıkspor, deplasmanda Kumluca Belediyespor'u 4-1 yendi. Kınıkspor bu galibiyetle yenilmezlik unvanını korudu. Antalya Süper Amatör 1'inci Grup'un ikinci yarısının ilk haftasında Kumluca Belediyespor ile Kaş Kınıkspor, Kumluca Stadı'nda karşılaştı. Maçı Şevket Şimşek, Alpaslan Karataş ve Cem Mustafa Akpınar hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti. 15'inci dakikada Kumluca'dan Samet uygun pozisyondan yararlanamadı. Kınıkspor'da 22'nci dakikada Mustafa, 28'inci dakikada İskender uygun pozisyonlarda golü bulamadı. 40'ıncı dakikada Kınıkspor'dan Suat'ın şutu direkten döndü. 45'inci dakikada Kınıkspor, Mustafa Koçak'ın ceza sahası dışından attığı enfes şutla öne geçti: 0-1. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Kumluca Belediyespor oldu. Maçın 59'uncu dakikasında Kumluca'dan Güzel Sargın, ceza sahası dışından attığı enfes şutla durumu 1-1 yaptı. Golden sonra Kınıkspor ataklarını sıklaştırdı. Maçın 75'inci dakikasında Kınıkspor'un kazandığı penaltı vuruşunda İskender durumu 2-1 yapan golü attı. 83'üncü dakikada Kınıksporlu İskender attığı golle durumu 3-1'e getirdi. 82'nci dakikada Kınıkspor'dan Ali Kayhan'ın şutu direkten döndü. Maçın 90'ıncı dakikasında Kınıksporlu Ali Kayhan attığı sert şutla takımını 4-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşma Kınıkspor'un 4-1 üstünlüğüyle sona erdi. Maçta Kumluca Belediyespor'dan Hüseyin, Osman, Güzel ve Engincan, Kınıkspor'dan Mustafa ve Ali Kayhan sarı kart gören futbolcular oldu. Kınıkspor aldığı bu galibiyetle puanını 21'e çıkardı. Yenilmezlik unvanını koruyan Kaş Kınıkspor zirve yarışında Lider Korkuteli Belediyespor ile aynı puana ulaştı ve averajla 2’inci sırada yer aldı. Kumluca Belediyespor ise 8 puanda kaldı.

LİDER KORKUTELİ BELEDİYESPOR YARA ALDI

Antalya Süper Amatör 1'inci Grup'ta Lider Korkuteli Belediyespor deplasmanda oynadığı maçta, Antalya Kunduspor ile 1-1 berabere kalarak önemli 2 puan kaybetti. Korkuteli Belediyespor maçta Kunduspor’un 24’üncü dakikada Ali Özcan Yazan ile attığı gole,  70’inci dakikada Volkan Bucaklı ile karşılık verdi ve maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla aldığı 1 puan ile puanını 21’e çıkaran Korkuteli Belediyespor Liderliğini averaj ile sürdürdü ancak,  zirveyi aynı puana ulaşan  Kaş Kınıkspor ile paylaştı.

FİNİKE BELEDİYESPOR ELMALI BELEDİYESPOR'U 3-1 YENDİ
 

Güçlü rakibi Elmalı Belediyespor’u  kendi sahasında 3-1  yenen Finikespor üç puanı üç golle aldı. Antalya Süper Amatör Lig 1. Grup’ta oynanan maçta, Finike Belediyespor rakibi Elmalı Belediyespor’u 3 -1 yenerek üç puanının sahibi oldu. İkinci yarıya galibiyetle başladı. Finike Stadı’nda oynanan maçı, Gürkan Ekinci, Görkem Çalış, Engin Atalay hakem üçlüsü yönetti. Maç, Elmalı Belediyespor’un vuruşu ile başladı. İlk yarıya Elmalıspor hızlı başladı. Maçın 13. dakikasında Elmalıspor’dan Sercan caza sahası içinde attığı şutla, takımını deplasmanda 1 – 0 öne geçiren golü attı. İlk yarının kalan dakikaları karşılıklı ataklarla geçti. Maçın 44. dakikasında  Elmalıspor’dan Özgür, maçtaki ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Takımını maçta 10 kişi bıraktı. Maçın ilk yarısı, Elmalıspor’un 1 – 0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Finikespor oldu. Maçın 53. dakikasında Finikespor’dan Haşim, caza sahası içinde topa sert vurdu. Durumu 1- 1 yapan golü attı. Maçın 64. dakikasında Finikespor’dan Haşim, takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak Finikespor’un 2 -1 öne geçirdi. Maçın 89. dakikasında Finikespor’dan Cenk, net gol pozisyonundan yararlanamadı. Maçın uzatma dakikalarında Finikespor’dan Ramazan, attığı şutla takımını 3-1 ön geçiren golü attı. Maçta, Finikespor’un 3 1 üstünlüğü il sona erdi. Bu sonuçla, Finikespor puanını 17’ye çıkararak grupta üçüncü sıraya yükseldi. Elmalıspor ise 15 puanda kalarak grupta dördüncü sıraya geriledi. Maçta, Finikespor’dan Celal, Elmalıspor’dan Mustafa ve Okay sarı kart gören futbolcular oldu.

ORMANSPOR ANTALYAGÜCÜNÜ 3-0 YENEREK , KADERİYLE BAŞ BAŞA BIRAKTI

Antalya Süper Amatör Lig 1. Grup’ta son iki sırayı paylaşan iki takımın maçında Ormanspor rakibi Antalyagücü’nü farklı skor ile 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla Ormanspor puanını 8’e çıkararak alt sıralardan kurtulma mücadelesini önümüzdeki haftalara taşırken, oynadığı 9 maçta topladığı 1 puan ile son sırada yer alan Antalyagücü ise ligde kalma mücadelesinde  kaderiyle baş başa kalmış oldu.  
 
 HAFTANIN MAÇLARI
 
BEYMELEK BELEDİYESPOR - FİNİKE BELEDİYE SPOR
KINIK SPOR - ORMANSPOR
ELMALI BELD. - ANTALYA KUNDU SPOR
KORKUTELİ BELEDİYE SPOR - KUMLUCA BELEDİYE SPOR
ANTALYAGÜCÜ SPOR - MAÇ YAPMAYACAK (BAY)
 
PUAN DURUMU
 
TAKIMLAR O G B M A Y AV P
1 KORKUTELİ BELEDİYE SPOR 9 6 3 0 27 9 18 21
2 KINIK SPOR 9 6 3 0 20 8 12 21
3 FİNİKE BELEDİYE SPOR 9 5 2 2 28 18 10 17
4 ELMALI BELD. 9 5 0 4 23 22 1 15
5 BEYMELEK BELEDİYESPOR 8 3 2 3 12 9 3 11
6 ANTALYA KUNDU SPOR 9 3 1 5 14 15 -1 10
7 KUMLUCA BELEDİYE SPOR 9 2 2 5 15 14 1 8
8 ORMANSPOR 9 2 2 5 11 26 -15 8
9 ANTALYAGUCÜ SPOR 9 0 1 8 6 35 -29 1
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim