KAŞ BİSİKLETÇİLERE GEÇİŞ GÜZERGAHI OLARAK EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turuna katılan sporcular Kumluca Fethiye etabı içerisinde Kaş’tan da geçtiler. 53’üncü Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu  devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 206 kilometrelik ikinci etabı olan Kumluca-Fethiye etabının startı verildi. Bisikletçiler Kumluca , Finike, Demre etabını tamamladıktan sonra Kaş’a ulaştılar. 53’üncü Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turuna katılan Bisikletçilere Kaş’ın girişinden itibaren geçişleri süresince Kaymakam Bilgihan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Emniyet Müdürü Halil Baydemir, öğrenciler ve vatandaşlar  ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkulu sevgi gösterisinde bulundular.

Kumluca Fethiye etabını 6  saat 02 dakika 05  saniyelik derecesiyle Bora- Hansgrohe takımından İrlandalı Sam Bennett kazandı. Etap sonunda Sam Bennett  yeşil mayonun da sahibi oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Türk Milli Takımının da yer aldığı turda, 6 etap koşulacak. 13 takımın ve 104 Bisikletçinin pedal çevireceği yarışlar 15 Ekim Pazar günü İstanbul da sona erecek.


 
Editör: TE Bilisim