Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan Demre Belediyespor, liglerin başlama tarihinin belli olmamasına rağmen yeni sezonu açtı. Demre Belediyespor'da hedef 3. Lig olarak belirlendi.
Geçen sezon Antalya Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen Demre Belediyespor, yeni sezonu açtı. Demre Stadı'nda yapılan ilk çalışmaya, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Demre İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Demre Belediyespor Kulübü Başkanı turizmci Hakan Onkur, Demre Belediyespor Asbaşkanı ve TÜRSAB Batı Antalya Başkanı Rıza Perçin, basın sözcüsü ve iş insanı Musa Taşkın, Demrespor Sportif Direktörü Cem Aktaş,  Demrespor eski Başkanı Ahmet Matar, eski yöneticiler ve bir grup taraftar katıldı.
Demre Belediyespor Sportif Direktörü Cem Aktaş, "Demre Belediyespor olarak yeni sezonu bugün açıyoruz. Şu anda tamamı Antalya'dan olan 32 kişilik gençlerden oluşan bir kadro oluşturduk. Bu kadroya takviyeler ve elemeler olacak. Çok genç 4 arkadaşımızla birlikte 28 kişilik bir kadro ile lige başlamak istiyoruz. Yeni bir yönetimle, çok iyi bir oluşum sağladık. Tek hedefimiz var. Bölgesel Amatör Lig'de yer alacağımız grupta şampiyon olarak 3. Lig'e yükselmek" dedi.
Demrespor Kulübü Başkanı Hakan Onkur, "Demre Belediyespor Teknik Direktörlüğü'nü eski Bursasporlu futbolcu Selim Özer, yardımcılığını da eski Fenerbahçeli Erhan Albayrak yapacak. Teknik ekibimiz Antalya'nın yetenekli gençlerini ortaya çıkaracak. Bu gençler Demre Belediyespor'u 3. Lig'e taşıyacak. 3. Lig'e yükseldiğimiz takdirde aynı futbolcularla yola devam edeceğiz. Liglerin 15 Mart gibi başlayacağını bekliyoruz. Buna göre sezonu açtık" diye konuştu.
Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Belediye Başkanı Okan Kocakaya da Demre Belediyespor'u, Bölgesel Amatör Ligi'ne taşıyan eski Başkan Ahmet Matar ve yönetimine, eski futbolculara teşekkür etti ve yeni sezonda ellerinden gelen her desteği vereceklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından Demre Belediyespor, Teknik Direktör Selim Özer ve yardımcısı Erhan Albayrak yönetiminde sezonun ilk çalışmasını, Demre Stadı'nda yaptı.
 
Editör: TE Bilisim