Antalya'nın Finike İlçesi'nde Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması düzenlendi. Protokol üyeleri de yarışmada atış yaptı.
Gökçeyaka Mahallesi'ne bağlı Kızılcık mevkiinde Turunçova Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen ödüllü Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışmaları düzenlendi. Finike Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve diğer protokol üyeleri de katıldı.
 Serik, Manavgat, Kaş, Demre, Kumluca ve Antalya merkezden organizasyona katılan 750 atıcı, 65 metreden kurşun ile tek atış ve trap atışları olmak üzere iki ayrı kategoride yarıştı. Yarışmanın güvenliğini sağlamak için Finike Emniyet Müdürlüğü'nde ve Çatallar Jandarma Karakolu'nda görevli personel ve Finike Belediyesi zabıta ekipleri görev aldı. Protokol üyelerinin de atış yaptığı organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmanın sonunda dereceye girenlere av tüfeği hediye edilirken, kupa ve madalya verildi.
Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Harun Öğütlü, "Bu yıl 4'üncüsünü düzenlediğimiz yarışmaya katılım oldukça yoğun oldu. İnşallah gelecek yıl daha da renkli geçer" dedi.
Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu da "Tek Kurşun ve Trap Atış Yarışması her geçen yıl daha büyük bir organizasyon olma yolunda ilerliyor. Gelecek yıl bu organizasyonun daha da güzel gerçekleşmesi ve çevre ilçelerden gelen misafirlerimizin, sunacağımız çeşitli etkinliklerle daha fazla eğlenmeleri sağlanacaktır" diye konuştu.


 
Editör: TE Bilisim