2’İNCİ KAŞ FUTSAL TURNUVASI OYNANAN FİNAL MAÇI İLE SONA ERDİ
 

Antalya’nın Kaş İlçesinde düzenlenen 2’inci Futsal Turnuvası Çerçiler Rangers ve Erdil Yapı takımları arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Son dakikalarına kadar büyük bir heyecana sahne olan müsabakayı 11–9 kazanan Erdil Yapı turnuvanın şampiyonu oldu. Çerçiler Rangers 2’inci olurken, Adıyaman Çiğköfte ise 3’üncü oldu.

Turnuvaya FC Seçkin, Erdil Yapı, FC Ehli Keyf Spor, Turan Spor,Adıyaman Çiğköfte, Muallim Tayfa, Margaz Üzümlü Spor, Çerçiler Rangers,Defne Alya ve İtimat Spor Takımları katıldılar.


 
Turnuvanın Final maçını Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Gökçül, İlçe Turizm Müdürü Mustafa Aydın, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan, 1923 Kaş Spor Yöneticisi Kasım Ahmetoğlu ve Sporseverler izlediler.
 
Turnuvanın sonunda şampiyon Erdil Yapı kupasını Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın elinden aldı. Turnuvada Alper Hasar Gol Kralı olurken, En İyi Kaleci Ömer Durak, En değerli Oyuncu Mehmet Can Gencer, En Centilmen takım ise Turan Spor oldular.
 
Sporcuların ödülleri Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Gökçül, İlçe Turizm Müdürü Mustafa Aydın, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan, 1923 Kaş Spor Yöneticisi Kasım Ahmetoğlu tarafından verildi.
 
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş kupa töreninde yaptığı konuşmada ; “Turnuvada centilmence mücadele eden tüm takımları ve sporcularımızı kutluyorum. Her zaman gençlerimizin sportif branşlardaki faaliyetlerini destekleyeceğiz ve yanlarında olacağız” dedi.

 
 
Editör: TE Bilisim