Antalya Süper Amatör Ligde play off mücadelesi veren ve başarılı bir sezon geçiren Kaş Kınık Spor da Başkan Necdet Palaz istifa etti.
 
Necdet Palaz istifası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi '' Takımımın Beş sezon yöneticiliğini yaptım. İki sezondur başkanlık görevini büyük bir onur ile yerine getirdim. Bu görevden büyük bir şeref duydum. Başkanlık görevimden ayrılma kararı aldım.
 
Görev yaptığım sürece süresince desteğini esirgemeyen başta Kaş Belediye Başkanımız Halil Kocaer'e, Kulübümüzün sponsorluğunu yapan Uçak Kardeşler ve Faybahar Şirketlerine, tüm esnaflarımıza, beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, çok zor şartlar altında kısıtlı imkânlara rağmen çok büyük fedakârlıkla takımımıza büyük başarılar yaşatan, bana göre doğma büyüme bir Kınıklıdan daha Kınıklı olduğuna inandığım hocamız Erdal Aşar’a ve takım kaptanımız Ozan Kaya ve bütün futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Fedakâr taraftarlarımıza da saygılarımı sunuyorum '' dedi.
 
Editör: TE Bilisim