KAŞ KINIKSPOR YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Antalya Süper Amatör Lig 1’inci Grupta haftanın maçında Kaş Kınıkspor evinde oynadığı maçta Elmalı Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Maçı Arif Dilmeç  Aykut Çobanoğlu , Murat Mert hakem üçlüsü yönetti.

Maça Kaş Kınıkspor ; Remzi Onur Alkan, Ali Altun, Recep Uçak,Mesut Can Demirok, İlhami Atşan, Mustafa Ozan Kaya, Ersin Yılmaz, Mustafa Koçak, Özgür Balık, İskender Cesur ilk 11’i ile çıkarken, Konuk Elmalı Belediyespor ise sahaya Hüseyin Gürler, Yusuf KıtırSercan Çeliker, Mustafa Çaksu, Semih Güneş, Özgür Altan, Olcay Meydan, Yasin Yunus Verdi ,Olkan Tural, Ahmet Demir, Muhammed Can Aydın kadrosu ile çıktı.

Maça Kaş Kınıkspor’un vuruşuyla başlandı. İlk dakikadan itibaren Kınıkspor atak üstünlüğünü ele geçirdi. 3’üncü dakikada kazanılan köşe atışında ceza sahasına gelen topu Elmalı Belediyespor defansı uzaklaştırdı. Kınıkspor özellikle sağ kanattan Ali Kayhan ile  yaptığı ataklar ile gol arayışını sürdürdü. Bu bölgeden üst üste köşe atışları kazandı. 14’üncü dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Ali Kahyanın ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşta top Elmalı defansından döndü. Kınıkspor mutlak bir gol şansından yararlanamadı.

17’inci dakikada yine gelişen Kınık atağında ceza sahasında topla buluşan Mustafa’nın vuruşunda top az farkla aut’a gitti. 20’inci dakikada Elmalı Belediyespor Kınık ceza sahası dışından bir serbest atış kazandı ve atışı kullanan Ahmet’in vuruşu üstten aut’a gitti. Maçta 24’üncü dakikada Kınıkspor gole çok yaklaştı ceza sahası yayının hemen üzerinden Ersin’in yaptığı plase vuruşu Kaleci Hüseyin kornere çelerek gole izin vermedi. Kınıkspor maçın ilk bölümünde üst üste yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Maçta 30’uncu dakikada hakeme itiraz eden Kınıksporlu futbolcu İskender sarı kart gördü. Maçta 43’üncü dakika oynanırken Kınıkspor aradığı gole ulaştı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruştan gelen topa, penaltı noktası üzerinden güzel bir kafa vuruşu yapan İskender takımını 1-0 öne geçirdi. Golden hemen sonra 45’inci dakikada gelişen Kınıkspor atağında Mustafa’nın net gol pozisyonundaki şutunda top az farkla aut’a gitti.   İlk yarı başka gol olmayınca Kınıkspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi

İkinci yarıya Elmalı Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. Kınıkspor ikinci yarıya da atak başladı. Sağ ve sol kanattan tehlikeli ataklar geliştirdi. 47’inci dakikada gelişen Elmalı atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ahmet güzel bir vuruş yaptı. Top az farkla kale direği üzerinden  aut’a çıktı. 49’uncu dakikada ani gelişen Kınık atağında ceza sahasında topla buluşan Ali’nin vuruşunda top Elmalı savunma oyuncularına çarparak uzaklaştı ve Kınıkspor net bir gol şansından yararlanamadı.

Maçta 57’inci dakika oynanırken Elmalı ceza sahasında yaşanan karanbolde topla buluşan İlhami’nin şutunda top 2’inci Kınıkspor golü olarak ağlara gitti. Golden sonra Elmalı Belediyespor’da Ahmet oyundan çıktı , yerine Yunus Emre oyuna girdi. 63’ücü dakikada ise Kınıkspor da Özgür oyundan çıktı , yerine Emre Can girdi. Maçın 65’inci dakikasında Elmalı Belediyespor’da rakibine faul yapan Mustafa ile hakeme itiraz eden Semih sarı kart gördüler. Kınıkspor maçın son bölümleri oynanırken ani kontra ataklar ile 3’üncü gol için rakip kaleye ataklarını sıklaştırdı.

71’inci dakikada rakibine faul yapan Kınıkspordan  Ersin sarı kart gördü. Maçın 77’inci dakikasında Kınıkspor oyuncu değişikliği yaptı Oyundan Mustafa çıkarken yerine Devrim oyuna girdi. 85’inci dakikada ise maçtaki son oyuncu değişikliğini Elmalı Belediyespor yaptı oyundan Olkan çıkarken, Mehmet Veysel oyuna dahil oldu.

Bu değişikliklerden sonra maçın son bölümleri oynanırken gelişen ani Kınıkspor atağında ceza sahsı içerisinde topla buluşan Suat net bir plase vuruşu ile takımını 3’üncü golünü attı.Bu golden hemen sonra Hakem  Arif Dilmeç   90 dakikayı bitiren düdüğü çaldı. Kınıkspor maçı 3-0 kazandı.

Bu sonuçla Kınıkspor haftanın maçında çok önemli bir galibiyet alarak puanını 9’a çıkardı.Elmalı Belediyespor ise 12 puanda kalarak 2’inci sıradaki yerini korudu.
 
KINIKSPORDA NECDET PALAZ DÖNEMİ BAŞLADI


Kınıkspor’da Necdet Palaz başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu Elmalı Belediyespor maçını rakip takımın başkan ve yöneticileri ile birlikte izlediler. Kınıkspor Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı Veli Özdemir, Ercan Savaş, Emin Can Bekik, Halil Şaşıoğlu, Zafer Baskak, Murat Kargul görev aldılar. Başkan Necdet Palaz zor bir dönemde göreve geldiklerini ifade ederek, her türlü güçlüğe rağmen Kınıkspor’un başarısı için çalışacaklarını ifade etti.

Kınıkspor bu galibiyeti hem yeni oluşan yönetim kuruluna, hem de, vefakar taraftarına armağan etti.



 
Editör: TE Bilisim