Antalya Süper Amatör Lig Play off Grubu’nun ilk haftasında oynanan maçta, Kaş Kınıkspor ile Alanya Kestel Belediyespor 0-0 berabere kaldı. Kaş’ın  Kınık Stadı’nda gol sesi çıkmadı.

   Play off Grubu’nunu şampiyonluk hesapları yapan, iki güçlü takımının Kaş’ın Kınık Stadı’nda oynanan maçını, Salih Benli, Ergenekon Anıl Yağcı, Öner Gökçe Doğan hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kaş Kınıkspor’un vuruşu ile başladı. Yaklaşık 2 bin seyircinin desteği ile maça çıkan Kınıkspor, ilk dakikalarda atak bir oyun ortaya koydu. Maçın 13. dakikasında Kınkspor’dan Şahin, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ıskalayarak net golü kaçırdı. 40. dakikada Kınıkspor’dan Şahin, yine kaleci ile karşı karşıya geldiği pozisyonda, kaleciyi çalımlamak isterken topu kaleciye kaptırdı. Maçın 43. dakikasında Kestel Belediyespor atağında, Samet’in şutu Kınıkspor kale direğinden geri geldi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

  İkinci yarıya iki takımda temkinli başladı. Maç, tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İki takımda net bir pozisyon bulamadı. Maç, başladığı gibi 0 - 0 sona erdi. İki takımda, ilk haftayı birer puanla razı oldu.

 Maçta,Kaş  Kınıkspor’dan Mustafa, Kestel Belediyespor’dan Görkem sarı kart gören futbolcular oldu.
  
 
Editör: TE Bilisim