Antalya Süper Amatör Lig’in play-offa çıkma maçında, Kaş Kınıkspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Muratpaşa Belediyespor 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla ligte ikinci olarak Play-off maçı oynama mücadelesi veren Kınıkspor çok önemli iki puan kaybı yaşarken,  Antalya Büyükşehir Asat Gençlikspor ligte ikinci olma yolunda büyük avantaj sağladı.

   Kaş Kınık Stadı’nda oynanan maçı, Hayri Kıvanç, Mustafa Güçer, Hakan Erdaş hakem üçlüsü yönetti. Maç, Kınıkspor’un vuruşu ile başladı. Maçın 32. dakikasındaki Muratpaşaspor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan Eyüp, attığı şutla takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın 36. dakikasındaki Kınıkspor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan Ahmet Berk durumu 1-1 yapan golü attı. İlk yarı 1-1 sona erdi.

   İkinci yarının 60. dakikasındaki Kınıkspor atağında Hami’nin sert şutunu, Muratpaşa kalecisi Çağlar nefis çıkardı. Maçın 75. ve 78. dakikalarında Muratpaşa’dan Masum ve Ali Deniz iki gol fırsatından yararlanamadı. Maçın 81. Dakikasında Kınıkspor’dan Veli’nin, 86. dakikada da Mustafa Koçak’ın gollük şutlarını kaleci çağlar kurtardı. Maçta 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Kınıkspor puanını 41e, Muratapaşa Belediyespor da 34’e çıkardı.

   Maçta, Muratpaşa Belediyespor’dan Eren tek sarı kart gören futbolcu oldu.

 
Editör: TE Bilisim