Antalya Süper Amatör Lig Play Off ‘ta 3’üncü hafta maçları tamamlandı. Haftanın önemli maçında Kaş Kınık Spor evinde  konuk ettiği Finike Belediye Spor ile 2-2 berabere kaldı. Baştan sona büyük çekişmeye sahne olan maç’ta her iki takımda atak bir futbol oynadılar. Maçı Ömer Faruk Turtay, Durmuş Ali Kepçeli ve Murat Mert hakem üçlüsü yönetti. Orta Hakem Ömer Faruk Turtay hatalı kararları ile maçın skorunda etkili oldu.Kınık Spor’un mutlak penaltısını vermeyen  ve kale çizgisini geçen topu gol olarak değerlendiremeyen hakem Turtay maçta son saniye oynanırken Kınık Spor lehine verdiği haklı penaltı ile maçtaki hatalı kararlarını  telafi etmeye çalıştı. 
 
 Maç Konuk Finike Belediye Spor’un vuruşu ile başladı. Maçta 4’üncü dakika oynanırken gelişen Kınık Spor atağında ceza sahasında rakip defans oyuncusu ile hava topu mücadelesi yapan Kınık Spor’lu futbolcu İskender Cesur kontrolsüz şekilde yere düştü ve sakatlandı. Göğüs kafesinde oluşan sakatlık sonrası  şiddetli ağrı ile uzun süre saha kenarında hastaneye sevk edilmek için ambulansın gelmesini bekleyen oyuncu, daha sonra tedavisinin yapılması için hastaneye götürüldü. Sakatlanan İskender Cesurun yerine Şahin Öğmen oyuna girdi. 

Alınan bilgilere göre önemli bir sakatlığı bulunmadığı tespit edilen Kınık Spor’lu Futbolcu İskender Cesur  Kaş Devlet  Hastanesinde  yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. 

Maç İskender Cesur'un sakatlanmasından dolayı yaşanan duraklamadan sonra yeniden devam etti. Her iki takımda karşılıklı ataklar ile gol pozisyonları yakaladılar. Maçta 37’inci dakika oynanırken gelişen Finike Belediye Spor atağında ceza sahasında topla buluşan Ramazan Çabuk yakın mesafeden  topu  ağlar ile buluşturdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 
Golden sonra Kınık Spor rakip kaleye yüklenirken üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Maçta 45’inci dakika oynanırken Kınık Spor kalecisi Gürhan Özay ve Abdulkadir Ordukaya hakemden sarı kart gördüler. Maçta ilk yarının son anları oynanırken gelişen Kınık Spor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Şahin Öğmen sert ve düzgün bir vuruş yaparak Kınık Spor’un beraberlik golünü attı. 1-1 Golden sonra uzatma dakikalara oynandı ve ilk yarı karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere sona erdi.
 
  Maçta ikinci yarıya Kınık Spor’un vuruşu ile başlandı.İkinci yarının ilk dakikaları oynanırken Kınık Spor’da Özgür Balık oyundan çıktı , yerine Mustafa Koçak oyuna dahil oldu. İkinci yarıya Kınık Spor daha atak başladı ve üst üste gol pozisyonları yakaladı. Finike Belediye Spor Kalecisi Berkay başarılı kurtarışları ile gole izin vermedi. Maçta 62’inci dakika oynanırken Kınık Spor’da Mustafa Koçak oyuna girdi. 66’ıncı dakikada ise Finike Belediye Spor da Semih Güneş oyundan çıkarken yerine Emre Aytekin oyuna dahil oldu.

Maçta 70’inci dakikadan sonra Kınık Spor baskısını arttırdı. Ceza sahasında üst üste pozisyonlar bulmaya başladı. Finike Belediye Spor ceza sahasında yaşanan karambolda defans topu elle kesince  Kınık Sporlu futbolcular penaltı kararı beklediler ancak maçın hakemi  Ömer Faruk Turtay devam kararı verdi. Ardından gelişen Kınık Spor atağında bu sefer  yakın mesafeden  yapılan vuruşta Finike Belediye Spor defansı topu gol çizgisinin içinden çevirdi ve hakem bu pozisyonda gol kararı vermedi ve Kınık Spor üst üste yakaladığı  pozisyonlarda mutlak öne geçme şansından olmuş oldu.

Kınık Spor gol için yüklenirken gelişen Finike Belediye Spor atağında kazanılan faul atışından gelen topta boşa çıkan Kınık Spor Kalecisi Gürhan’ın hatasından yararlanan Habib Haluk Kayhan takımını 2-1 öne geçiren golü attı. Golden sonra Kınık Spor mutlak gol için beraberlik için yüklenmeye başladı. Maçta son anlar oynanırken 90’ıncı dakikada Finike Belediye Spor defansı ceza sahası içinde faul yapınca hakem Ömer Faruk Turtay penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Abdülkadir Ordukaya yerden düzgün bir vuruş ile takımına beraberliği getiren golü attı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma  2-2 berabere sona erdi.

 Bu sonuçla Kaş Kınık Spor yenilmezlik unvanını korudu ve  puanını 5’e çıkardı. Kınık Spor Play Off puan sıralamasında 4’üncü sırada yer aldı. Finike Belediye Spor ise 3 maçta topladığı 2 puan ile 5’inci sırada yer aldı.


 
Editör: TE Bilisim