Antalya Süper Amatör Lig maçında şampiyonluk mücadelesi veren Kaş Kınıkspor, kendi sahasında oynadığı ikinci yarının ilk maçında Demre Beymelekspor’u 3 -0’lık net bir skor ile yenerek üç puanın sahibi oldu. Kaş Kınık Stadı’nda oynanan müsabakada bayan saha komiseri Ayşe Tomul ilk kez görev yaptı. MHP Kaş Belediye Başkan Adayı Ayhan Yıldırım’da maçı taraftarlar ile birlikte izledi.

Karşılaşmayı Ömer Faruk Turtay, Furaz Bülgen, Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti.Kınıkspor maça Erdinç, Hami, M.Ali, Bilal, Savaş, Mahamadi, Ayetullah, M.Ozan, Ahmet,Yılmaz, Veli ilk on biri ile çıktı.

Maç Kınıkspor’un vuruşu ile başladı. Maçın ilk tehlikeli atağı Beymelek’ten geldi. Maçın 9’uncu dakikasında Beymelek’ten Ali Kayhan’ın gollük şutunu defans çizgiden çıkardı. Bu dakikadan sonra ev sahibi Kınıkspor  ataklarını sıklaştırdı. Maçın 16’ıncı dakikasında Kınıkspor’dan Ayetullah’ın sert şutunu, Beymelek kalecisi Uğur kornere attı. Maçta 18’inci dakika oynanırken  Kınıkspor’dan Ayettulah kaleciyi de geçerek yaptığı vuruşta topu auta attı. 20’inci dakikada Kınıkspor’dan Yılmaz’ın şutu auta gitti. Maçta 27’inci dakika oynanırken Kınıkspor’un kazandığı korner atışından gelen topa defansın üzerinden yükselerek güzel bir kafa vuruşu yapan Ahmet takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçın 37’inci dakikasında gelişen Kınıkspor atağında topla buluşan Yılmaz yaklaşık 30 metreden  sol ayağı ile çok sert ve mükemmel bir şut atarak topu doksan tabir edilen noktadan ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. Daha sonraki dakikalarda her iki takımın karşılıklı atakları başka gol getirmeyince ilk yarı 2 -0 Kınıkspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı konuk Demre Beymelekspor’un vuruşu ile başladı. Maçın 55’inci dakikasında Beymelekspor’dan Özgür yakaladığı müsait pozisyonda topu auta attı. 60’ıncı dakikada ise bu kez Kınıkspor’dan Özgür’ün aşırtma vuruşu direkten döndü ve Kınıkspor mutlak golden oldu. Maçın 66’ıncı dakikasında gelişen Kınıkspor atağında Ahmet attığı sert şutla takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü attı. Maçın 83’üncü dakikasında Kınıkspor’dan Tufan’nın şutunu, defans çizgiden çıkardı. 

Maçta 70’inci dakikada oynanırken hakem Ömer Faruk Turtay  seyirciyle girdiği centilmenlik dışı diyaloğ gerekçesiyle Beymelekspor’dan Arat’a direk kırmızı kart gösterdi. Beymelekspor bu dakikadan sonra karşılaşmaya 10 kişi olarak devam etmek zorunda kaldı. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kaş Kınıkspor karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Kınıkspor’dan Bilal ve Hani, Demre Beymelekspor’dan ise Berk sarı kart gören futbolcular oldu. Kınıkspor aldığı bu galibiyet ile puanını 32’ye çıkararak, grupta ikinci sıradaki yerini korudu. Demre Beymelekspor ise 11 puanda kaldı.
Editör: TE Bilisim