Antalya Süper Amatör 1 ‘inci Grup maçında Demre Beymelek Belediyespor ile Kaş Kınıkspor karşılaştı. Maçı Kaş Kınıkspor 1-0 kazandı. Kaş Kınıkspor aldığı bu galibiyet ile puanını 12’ye yükselterek puan cetvelinde 3’üncü sıraya yükseldi.

Demre Beymelek Belediyespor’un sahası bakımda olduğu için müsabaka  Finike 100’üncü Yıl Stadında oynandı. Her iki takımın taraftarı takımlarını yalnız bırakmadılar. Maçı Kemal Ögen , Furaz Bülgen , Fırat Olgun hakem üçlüsü yönetti. Kınıkspor maça Remzi , Ali , Mesut, İlhami, Mustafa , Ersin, Mustafa, İskender, Ali , Suat ilk on biri ile başladı.

Maç Beymelek Belediyespor’un vuruşu ile başladı. Karşılaşmada 5’inci dakikada gelişen atakta ceza sahası içerisinde topla buluşan Kınıkspor’lu İskender’in vuruşunda top defansa çarparak kornere çıktı.17’inci dakikada Kınıkspor yine İskender ile yakaladığı gol pozisyonundan yararlanamadı.
24’üncü dakikada Beymelek Belediyespor’dan Halil rakibine yaptığı faulden sonra hakemden sarı kart gördü. 30’uncu dakikada yine Kaş Kınıkspor tehlikeli bir atak geliştirdi iskender’in vuruşunda topu kaleci kornere çelerek gole izin vermedi. 30’uncu dakikada Beymelek Belediyespor’lu oyuncu Abdurrahman rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında hakemden sarı kart gördü.

Maçta 32’inci dakikada ceza sahası içerinde topla buluşan Kınıksporlu Suat’ın vuruşunda top aut’a çıktı. 37’inci dakikada Kınıkspor’dan Suat ünal yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.42’inci dakikada gelişen Beymelek atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Tolga’nın vuruşunda top kaleci Onur’da kaldı. Bu önemli gol pozisyonundan Beymelek yararlanamadı. Maçta  İlk yarı 0-0 sona erdi.
 
İkinci yarıya Kınıkspor’un vuruşu ile başlandı.Kaş Kınıkspor ikinci yarıya çok hızlı başladı ve üst üste gol pozisyonları yakaladı.46’ıncı dakikada gelişen Kınık atağında Ali’nin güzel  kafa vuruşunu kaleci Uğur gol çizgisi üzerinden son anda çelerek gole izin vermedi.

46’ ıncı dakikada Beymelek Belediyespor’da Mehmet oyundan çıktı, yerine Emre oyuna girdi. 50’inci dakikada gelişen Kınık atağında Suat ceza sahası dışından sert bir şut çekti top az farkla aut’a çıktı. Maçta 53’üncü dakika oynanırken rakibine faul yapan Kınıkspor’lu futbolcu Mustafa hakemden sarı kart gördü.

57’inci dakikada maçın kader anı yaşandı. Gelişen Beymelek atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ege yaklaşık 30 metreden mükemmel bir şut çekti,top üst direkten döndü Beymelek Belediyespor mutlak bir gol şansından oldu.

59 uncu dakikada Kınıkspor’da Suat oyundan çıktı, yerine, özgür oyuna girdi.Maçın 62’inci dakikasında sağ kanattan gelişen ani Kınık atağında ceza sahsına yerden yapılan ortaya ayak koyan Ali, Kınıkspor’u öne geçiren golü attı. 1-0 

Golden sonra Beymelek beraberlik için Kınıkspor kalesine yüklenirken, Kınıkspor ise ani karşı ataklar ile tehlikeli pozisyonlar bulmaya başladı. 63’ üncü dakikada Kınıkspor’dan İskender rakibine yaptığı sert hareket sonrası hakemden sarı kart gördü. 73’ üncü dakikada Beymelek Belediye Spor’da  İsmail oyundan çıktı, yerine Mustafa oyuna girdi .

Maçta 77’ inci dakika oynanırken, Beymelek Belediyespor yine oyuncu değişikliği yaptı, Özgür oyundan çıktı , İbrahim oyuna girdi.

85’inci dakikada rakibine faul yapan Beymelek Belediye’den Ege sarı kart gördü. Maçın son bölümleri karşılıklı ataklar ile geçildi.Beymelek beraberlik için yüklenirken yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı.Maçta son anlar oynanırken Kınıkspor iki oyuncu birden değiştirdi. 90’ıncı dakikada İskender oyundan çıktı ,yerine Emre oyuna girdi. Ali Kayhan çıktı, yerine Murat oyuna girdi.

90+1’inci dakika oynanırken Kınıkspor’dan Mustafa hakemden kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sonrasında Hakem Kemal Ögen maçı bitirdi. Kaş Kınıkspor önemli bir deplasmandan 1-0 galip döndü ve zirveye bir adım daha yaklaştı.
                                                                                  
 
  TAKIMLAR O G B M A Y AV P
1 KORKUTELİ BELEDİYE SPOR 6 5 1 0 21 4 17 16
2 FİNİKE BELEDİYE SPOR 6 4 2 0 20 8 12 14
3 KINIK SPOR 6 3 3 0 8 3 5 12
4 ELMALI BELD. 7 4 0 3 19 17 2 12
5 BEYMELEK BELEDİYESPOR 6 3 1 2 10 6 4 10
6 ANTALYA KUNDU SPOR 6 2 0 4 8 9 -1 6
7 KUMLUCA BELEDİYE SPOR 6 1 2 3 3 8 -5 5
8 ORMANSPOR 7 0 2 5 6 25 -19 2
9 ANTALYAGÜCÜ SPOR 6 0 1 5 5 20 -15 1



 
Editör: TE Bilisim