Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Kaşlı işadamı Şaban Gökdere, Kaş Kınıkspor’a bir otobüs hediye etti.
Antalya Süper Amatör Lig Batı Grubu’nda mücadele eden ve playofflarda Bölgesel Amatör Lige yükselme şansını kaybeden Kınıkspor, Şaban Gökdere’nin hediye ettiği otobüsle büyük bir yükten kurutulmuş oldu. Kınıkspor, artık deplasman maçlarına, 46 kişilik kendi otobüsü ile gidip gelecek. Kaşlı İşadamı Şaban Gökdere, 150 bin bin lira masraf ederek, satın aldığı otobüsü Kınıkspor logoları ile süsleten Gökdere düzenlenen törenle otobüsü Kınıkspor’un Başkanı Ramazan Kısar’a teslim etti.

  Törene, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kınkspor Başkanı Ramazan Kısar, AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Kınıkspor Anterönörü Ahmet Öz, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. Otobüsün teslim töreninde, Kınıkspor taraftarları, Şaban Gökdere’ye sevgi gösterisinde bulundular. Yapılan konuşmaların ardından, Şaban Gökdere, otobüsün anahtarını ve ruhsatını Kınıkspor Başkanı Ramazan Kısar’a teslim etti.
  Teslim töreninde ilk konuşmayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı kısa konuşmada”Kaşlı İşadamı Şaban Gökdere abimizin bu jesti, Kınıkspor’a gönül veren bölge halkını mutlu etti. Bu bağış, Kınıkspor’un başarısını artıracaktır. Kendisine Kaş adına teşekkür ediyorum”dedi.

  Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ise yaptığı konuşmada” Kınıkspor, tüm Kaş’ın, Türkiye’nin her yerindeki Kaşlılar’ın gururu. Kaş’ı en iyi şekilde temsil ediyor. Hemşerimiz Sayın Şaban Gökdere’nin bu bağışı için, kendisine Kınıkspor camiası ve tüm Kaşlılar adına teşekkür ederim”dedi.

   Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Kaşlı İşadamı Şaban Gökdere ise yaptığı konuşmada”Ben Kaşlıyım. Bu toprakların çocuğuyum. Amacım, bölge gençlerinin kahve köşeleri yerine, zamanlarını spor sahasında geçirmelerine yönlendirmek. Kınıkspor, Antalya’da Kınık’ın ve Kaş’ın adını duyuruyor. Bu yıl Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi kaçırdılar. Ama gelecek sezonda bunu başaracaklar. Ben buna gönülden inanıyoruz. Bu otobüsü de onların başarılarına katkı sağlamak için hediye ediyorum. Kınıkspor başarılı oldukça desteğe devam edeceğim. Otobüsün anahtarını ve ruhsatını da onurla gururla, Kınıkspor Başkanı Ramazan Kısar’a veriyorum. Hayırlı olsun” dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim