banner24
KUMLUCA BELEDİYE BAŞKANI ALTIN KEMERİ TESLİM ALDI

 Antalyanın Kumluca  ilçesinde  bu yıl 17'ncisi düzenlenecek Tarım ve Seracılık Festivali'nin finalinde yapılacak yağlı güreşlerde başpehlivana verilecek altın kemer, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya teslim edildi. 

Kumluca Belediyesi adına güreşen ve 2002 yılında Kırkpınar başpehlivanı olan Hasan Tuna, bu yıl Kumluca yağlı güreşlerinde başpehlivana verilecek altın kemeri, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya teslim etti.

Başkan Çetinkaya, yağlı güreşlerin iki gün süreceğini ve finalde başpehlivana altın kemer vereceklerini söyledi. Kumluca güreşlerinin Türkiye genelinde marka haline geldiğini ifade eden Hüsamettin Çetinkaya, "Yöre halkımızın güreşlere ilgisi fazla. Sezonun ilk güreşi olması dolayısıyla da güreşlerimiz pehlivanlarımız ve güreş camiasında büyük heyecan yaratıyor. Güreşlerimize Türkiye'nin ünlü pehlivanlarını davet ettik" dedi.

Kumluca güreşlerinin Kırkpınar ve diğer güreşlere de pehlivanlar için referans olduğunu belirten Çetinkaya, yıllardır Kumluca güreşlerinde kürsüye çıkan derece elde eden pehlivanların, Kırkpınar başta olmak üzere diğer güreşlerde de derece elde ettiklerini kaydetti.
banner71

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Yap Yeni Üyelik

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81

banner82

banner88

banner109

banner110

banner112

banner113

banner114

banner120

banner122

banner137

banner151

banner77

banner83

banner84

banner87

banner89

banner91

banner116

banner95

banner117

banner121

banner138

banner152

banner153

ALANYASPOR TOPBAŞI YAPTI

Haberi Oku