ORHAN OKULU'DAN BAŞKAN BÖCEK'E ZİYARET
Edirne'de düzenlenen 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri omuzlayan Orhan Okulu, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan olan Orhan Okulu ile Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyarette, Döşemealtı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cihan Sidel, Döşemealtı Spor Kulübü Güreş Antrenörü Kemal Yılmaz hazır bulundu.
656. Tarihi Edirne Kırpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri Antalya'ya kazandıran İsmail Balaban ile tarif edilmez bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, bu yıl da aynı mutluluğu Orhan Okulu ile yaşadıklarını, altın kemerin Antalya'da kalmasının son derece önemli olduğunu söyledi.
Başkan Turgay Genç ise "Konyaaltı ve Döşemealtı olarak bizler kardeş belediyeyiz. Kırkpınar güreşlerinde aldığımız altın kemer, Döşemealtı tarihinde bir ilkti. Geçen sene bu mutluluğu Konyaaltı adına İsmail Balaban kardeşimiz yaşamıştı. Bu yıl da Orhan kardeşimizle bizler yaşıyoruz. Çok mutlu olduk" dedi.
Orhan Okulu da Başkan Muhittin Böcek'e güreşlere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Başkan Muhittin Böcek, Orhan Okulu'ya tam altın hediye gederken, Başkan Turgay Genç'e ve teknik ekibe çiçek takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim