Antalya'nın Manavgat İlçesi Burunucu Mevkii'nde 8 yıl önce kurulan Hip-Notics Cable-Ski Park, dünyanın farklı ülkelerinden kablolu su kayağı sporcusunu bir araya getiriyor.

 Mayıs ayından itibaren her ay farklı ülkelerden gelen sporcuların katıldığı ülke kamplarının startını veren Hip-Notics işletmecisi Barış Özoral, sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve güvendiklerini söyledi. İlk buluşmayı Rusya kampı olarak gerçekleştirdiklerini belirten Özoral, "Rusya ile yaşanan uçak krizi dostluklarımızı etkiledi. Rusya'da birçok dostumuz, arkadaşımız var. Kriz nedeniyle gelemeyenler de bir o kadar fazla. Uzun yılların ardından oluşan dostluklarımızı kaybetmemek için mücadele ediyoruz" dedi.

 Kamp döneminin bir hafta sürdüğünü, gündüzlerin kayak ve sportif faaliyetlerle, akşamları ise eğlence, animasyon ve kostüm partileriyle renklendiğini vurgulayan Özoral, "Hip-Notics sadece bir spor merkezi değil. Burada farklı ülkelerden yüzlerce sporcu tanışıyor, arkadaş oluyor. Dostlukları o kadar büyüyor ki sınırları aşıyor. Ülke kamplarıyla bu dostlukları pekiştirmek istiyoruz. Rusya kampından sonra, Almanya başta olmak üzere Hollanda, Fransa, İngiltere, Danimarka gibi ülkelerin kampları yapılacak. Kamplar eylül ayına kadar sürecek" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim