17 Ocak 2020 Cuma günü itibariyle 33 yıl görev yaptığım Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki Devlet Memurluğu görevimden Emekli oldum. Telefon ve sosyal medya vasıtasıyla tebrik eden, içten duygu ve düşüncelerini paylaşarak beni onure eden benim icin çok değerli tüm büyüklerime ve arkadaşlarıma teşekkür eder, minnettarliklarimi sunarım. Allah hepinizden razı olsun.
    1987 yılından itibaren görevim süresince çalıştığım çok değerli Sayın Kaş ve Demre ilçe Kaymakamlarımıza, Antalya Valiliğimize, Antalya Il Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze, Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Tanıtma Genel Müdürlüğümüze, Kaş ve Demre ilçesi Belediye Başkanlarımıza, Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürlerine, Amirlerine, Komutanlarımıza, Guvenlik ve Emniyet Güçlerimize, Polisimize, Jandarmamıza, Sahil Güvenlik Komutanlarımıza, İlçemizde görev yapan Devlet Memurlarımıza, Öğretmenlerimize, Belediyemiz Müdürlerine ve Çalışanlarına, Siyasî Partilerimizin İlçe Başkanlarına, Genclik ve Kadın Kollarına, Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Meslek kuruluşlarımıza, Meslek Odalarımıza, Derneklerimize, Basınımıza, Medyamıza, Turizm İsletmelerimize, Turizm Esnafına, İşadamlarına, çalışanlarına, İlçemiz sakinlerine, ilçemizi ziyaret eden milyonlarca yerli ve yabancı misafirlerimize teşekkür eder, saygılarımı ve minnettarlıklarımı sunarım.
   Ayrıca;1987 yılından beri birlikte çalıştığımız ve emekli olan ilk müdürüm Namık Aydın, Müdür Yardımcım Ferhat Malcan, Memurlar Fatma Gündoğan ve Selahattin Şengil’e bir vefa ifadesi olarak, teşekkür eder, hayatlarında sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
      Birlikte çalıştığımız memurlar Suna Satık ve Rukiye Alper’e birlikte çalıştığımız dönemde hizmetleri ve yardımları için teşekkür eder, kendilerine en içten duygularımla sağlık, mutluluk, huzur ve görevlerinde sonsuz başarılar dilerim.
    Ve en son olarak; beni dünyaya getiren ve bugünlere ulaşmamda emekleri, yardımları, cefakârlıkları, fedakârlıkları, özverileri, çalışkanlıkları, bana öğrettikleri her şey için aileme, anneme (Allah uzun ömürler versin), 2017 yılında ebediyete intikal eden rahmetli babama (Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun),kardeşlerime, akrabalarıma, komşularıma, arkadaşlarıma, dostlarıma, selam verdiğim, selamını aldığım, çayını içtiğim, sohbet ettiğim herkese en içten duygularımla teşekkür eder, sağlık,mutluluk,huzur ve uzun ömürler dilerim.Allah hepinizden razı olsun.
Not: Bu veda yazımı yayınlayan Kaş Aydın Haber Gazetesine ve çalışanlarına teşekkür ederim.