Gazipaşa mitinginde konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Antalya’nın hizmete muhtaç olduğu günler 1 Nisan itibariyle tarihin karanlık sularına gömülüyor. Antalya’mız ve 19 ilçemiz eserlerinde hizmetlerinde en güzeliyle yepyeni bir döneme merhaba diyecek.  ” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Gazipaşa ilçe sakinleriyle buluştu. Tütüncü, önceki dönem Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Çokal, önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile beraber Gazipaşa mitingine katıldı. Gazipaşa sakinlerine seslenen Tütüncü, coşkulu kalabalığı görünce “Bu kalabalık 31 Mart’ın müjdecisi… Gazipaşa tamam, Antalya tamam… “dedi.  Antalya’nın hizmete muhtaç günlerinin 1 Nisan itibariyle tarihin karanlık sularına gömüleceğini belirten Tütüncü, “Antalya’mız, 19 ilçemizle beraber Gazipaşa’mız, Allah’ın izniyle eserlerinde hizmetlerinde en güzeliyle yepyeni bir döneme merhaba diyecek. Sizlerin desteği ile Gazipaşa’mızın altın çağı Mustafa Aksoy başkanımla başlıyor. “ diye konuştu.

EN GÜZEL HİZMETLERİ GETİRECEĞİZ

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’yı ihmal ettiğini dile getiren Tütüncü, “Biz el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, en güzel hizmetleri Gazipaşa’mıza getireceğiz. Verdiğimiz her bir sözü en güzel şekilde yerine getireceğiz. Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için geceyi gündüze katarak çalışırız. Hemşehrilerimizin vermiş olduğu her bir oy helal ettirilmesi gereken bir emanettir. Bugüne kadar en büyük referansımız arkamızda bıraktığımız 15 yıllık Kepez yolculuğumudur. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlere kaymak gibi yolları, en güzel hizmetleri getirmek boynumuzun borcu olsun. En güzel alt yapıları yapmak boynumuzun borcudur. “dedi.

TÜREL’İN ESERLERİNİ TAMAMLAYACAĞIZ

Önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in belediye başkanlığı döneminde bütün Antalya’ya belediyecilik dersi verdiğine değinen Tütüncü, “Nasıl hizmet edilir? Bunun dersini verdi. Gazipaşalıların önünde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Onun döneminde tamamlanamayan gelecek döneme kalmış projelerin hiç birisini geçtiğimiz 5 yıllık istirahat döneminde beyefendiler maalesef tamamlayamadılar. Onların tamamlayamadığı eserleri biz en güzel şekilde tamamlayacağız.” diye konuştu.

3 YIL ÜST ÜSTE 'TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENİ' UNVANI 3 YIL ÜST ÜSTE 'TÜRKİYE’NİN EN İYİ İŞVERENİ' UNVANI

Editör: ADEM AYDIN