Antalya’nın Kaş İlçesinde 12’inci geleneksel “ İçimizdeki Çocuk “ uçurtma şenliği  düzenlendi .Kaş Merkez İlk - Ortaokulu tarafından düzenlenen etkinlik Akçagerme plajında gerçekleştirildi.

Şenliğe öğrenciler, öğretmenler, veliler ve vatandaşlardan oluşan 7’den 70’e kalabalık bir topluluk katıldı. Şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Önce sahilde uçurtmaların gökyüzünde süzülmesiyle başlayan şenlikte birçok yarışma düzenlendi.Kaş Merkez İlk - Ortaokulu Aile birliği tarafından yiyecek stantları oluşturuldu.

Şenlik meydanında En yükseğe çıkan uçurtma yarışması, tavla turnuvası, erkekler ve bayanlar halat çekme yarışmaları, balon patlatma yarışmaları, çuval yarışı, yoğurt yeme yarışmaları, Anneyi mumya yapma, yumurta taşıma kategorilerinde yarışmalar düzenlendi. Müzik öğretmeni Ezgi Coşar tarafından hazırlanan 3/A sınıfının sunduğu flüt dinletisi büyük beğeni alkış aldı. Halk oyunları gösterileri ile süren şenliğe katılanlar keyifli bir gün geçirdiler.
Okul Müdürü Yusuf Alagöz ve Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Ada şenlikteki tüm katılımcıların birçok aktivitede bir araya geldiklerini ifade ederek,”  çocuklar ve büyükler birlikte uçurtmalarını uçurmanın keyfini yaşadılar ve şenlik boyunca birçok aktiviteye katılarak, dolu dolu güzel bir günü hep birlikte paylaştık” dediler.





 
Editör: TE Bilisim