Antalya'da, Veteriner hekim Emre Demir, henüz birkaç günlükken bulduğu karga yavrusunu besleyerek büyütüyor.

Işıklar Caddesi'ndeki Falezler Veteriner Kliniği sahibi veteriner hekim Emre Demir, birkaç günlükken yolda bulduğu yavru kargayı evinde ve kliniğinde besliyor. Emre Demir, 2 aydır misafir ettiği karga yavrusunu sulu kedi mamasıyla beslediğini, her geçen gün güçlenen yavrunun kısa süre sonra uçup doğal yaşam ortamına dönecek yetişkinliğe ulaşacağını anlattı. Emre Demir, "Şu an uçamıyor. Henüz uçmayı öğrenemedi. Öğrendiği an doğaya yani ait olduğu yere gidecek. Kafese koymuyorum. Klinikte özgürce geziyor. Omzumdan inmiyor. Uçup gitmek istediği her an gidebilir. Sürekli dışarı çıkarıyorum. Ona baba şefkatiyle bakıyorum" dedi.

Kargaların doğumunda 3- 4 ay sonra uçup kendi başına birer birey olarak yaşamını sürdürdüğüne değinen Emre Demir, "Henüz bağımsız değil. Kanatları güçlendi. Fakat ben elimle veya şırıngayla besliyorum. Kendine güveni geldiğinde gökyüzüne kanat çırpacak" diye konuştu.

Mahallelinin maskotu olan karga yavrusuna gençler de yoğun ilgi gösteriyor. Kargaların görünümünün ürkütücü olduğunu fakat bir o kadar da cana yakın olduklarını söyleyen gençler, minik yavruyu öperek sakinleştiriyor.

Editör: TE Bilisim