Ak Parti Kaş İlçe Teşkilatı Akçagerme Plajında Vatandaşlara geleneksel hale getirdiği İftar yemeği verdi.

İftar yemeğine, Ak Parti Genel Merkez Mkyk Üyesi ve Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Ak Parti Antalya İl Başkan Av. Rıza Sümer, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcıları Tahir Özdaş ve Cumhur Göncü, Ak Parti Kaş İlçe Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatı üyeleri, Kurum Amirleri, Belediye meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bu yıl Üçüncüsü düzenlenen iftar programına yaklaşık 2000 vatandaş katıldı.

Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş yemekte yaptığı konuşmasında; “  Ramazan ayında tüm Müslümanların bir araya gelmesi, gönül birliği içerisinde olması barışçı bir dünya için, güzel bir dünya için her zaman ümit beslediğimiz dönemler. Bu dönemlerde gerçekten çok fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu gün baktığımız zaman dünyada sıkıntılar var. Müslümanlar üzerinde oynanan büyük oyunlar var. Ülkemizde de çok ciddi oyunlar var. Görüyorsunuz Şehitlerimiz oluyor. Gazilerimiz oluyor. Zor günler geçiriyoruz. Ama hamd olsun böyle dirayetli, kendini bilen, ne yaptığını bilen bir milletimiz var ve her zaman bizi destekliyor. Hem yerel seçimlerde, hem genel seçimlerde bu ülkenin kaderini Ak Partiye teslim ediyor. Sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz. Ülkemizin her noktasında ciddi hizmetler veriliyor. Özellikle biz kendi açımızdan baktığımız zaman Antalya’mızda ve Kaş’ta çok ciddi hizmetler var. Eğitimden sağlığa, alt yapıya, Ulaşıma her alanda ciddi çalışmalar var. Bu sizlerin sayesinde oluyor. Hepinizden Allah razı olsun “ dedi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer de yemekte bir konuşma yaptı. Kocaer konuşmasında şunları söyledi; “ Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan milletvekilim Mustafa Köse ve İl Başkanım Rıza Sümer’e teşekkür ediyorum. Kaş Akdeniz’in incisi diyoruz. Kaş’ın sorunlarını çözmek için önce söz verdik şimdi de canla başla çalışıyoruz. Her mahallemizde ve Kaş’ın her noktasın da ihtiyaçlara önemine göre ve öncelikle çözüm üreterek hizmet ediyoruz. Geçen yıl 140 km asfalt yaptık hedefimiz bu yıl daha fazlasını gerçekleştirmek olacaktır. Yoluyla, suyuyla, köprüsüyle, sulamasıyla, asfaltıyla her alanda hizmetlerimiz devam etmektedir. Burada Büyük Şehir Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Gömbede şu anda kanalizasyon çalışması devam ediyor. Su isale hattı devam ediyor. Bu çalışmalar yapılmışken, elektrik de yer altına alınsın dedik. Elektrik ve aydınlatmada yer altına alınıyor. Gömbe şu anda şantiye gibi toz toprak içerisinde ancak Kadir gecesine kadar Gömbeyi tozdan topraktan kurtaracağız. Bu yıl Gömbe’de üçüncüsünü kutlayacağımız kadir gecemize hepinizi davet ediyorum”

Daha sonra söz alan Ak Parti Antalya İl Başkan Av. Rıza Sümer ise konuşmasında ¸” Burada bir arada olduğumuz iftar programı İnşallah onlarca yıl devam edecek. Ramazan ayındayız Peygamber Efendimiz buyuruyorlar ki; Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da günahlardan kurtuluş olan bir aydayız. Kaş’ta birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim Ak Parti teşkilatları olarak tek amacımız var. Biz ideoloji partisi değiliz. Biz hizmet partisiyiz. Biz hizmet edersek varız. Durmadan yorulmadan nasıl on beş yıldır hizmet ediyorsak, bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğiz “ dedi.

Ak Parti Genel Merkez Mkyk Üyesi ve Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse de iftar yemeğinde bir konuşma yaptı ve şunları söyledi; “ Burada 2014 yılından beri birlikte iftar yapıyoruz. Ak Parti Kaş’ta hizmetine devam ediyor. İnşallah daha güzel hizmetleri Kaş’ımızla buluşturacağız. Hükümetimizden beklentiler büyük. Sayın Başbakanımıza son yapılan Mkyk’da bölgemizin beklentilerini aktardım. Turizm de maalesef kriz ile karşı karşıyayız. Tarımda ciddi beklentilerimiz var. Burada da problemler ile karşı karşıyayız. Bu problemlerin çözümü için önerilerimizi Sayın Başbakanımıza arz ettim. Antalya’mızda yaşanan problemlerin çözümü için çalışacağız “
 
İftar Programı Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz tarafından yaptırılan Dua ile sona erdi.












 
 
 
 
Editör: TE Bilisim