Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü tarafından Kaş'ta Akçagerme oteller bölgesinde yapılan kanalizasyon çalışması sürüyor. 

  Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nce, Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki Akçagerme Oteller Bölgesi’nde kanalizasyon çalışması yapılıyor. Çalışmalar, 10 gün sonra tamamlanacak ve Akçagerme Bölgesi’ndeki otellerin ve iş yerlerinin kanalizasyon sorunu çözülmüş olacak.

 ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ta kanalizasyon şebekesine bağlı olmayan Akçagerme Yolu üzerindeki otellerin bulunduğu bölgede, kanalizasyon çalışması başlattı. Kaş ana kanalizasyon şebekesinden, Akçagerme Yolu üzerindeki oteller bölgesine bin 200 metrelik kanal kazılacak.  Bin 200 metre boru döşenecek. Bu çalışma için 300 bin lira harcama yapılacak. Çalışmalar, 10 gün içinde tamamlanacak. Akçagerme Yolu üzerindeki otellerin kanalizasyon sorunu çözülmüş olacak.

 ASAT Genel Müdürlüğü Yetkilileri; Kaş’ın kanalizasyon şebekesine bağlı olmayan Akçagerme Yolu Bölgesi’ndeki kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor. Çukurbağ Yarımadası’ndaki çalışmalara, turizm mevsiminin başlaması ve inşaat yasağı nedeniyle ara verildi. Buradaki çalışmalar, Ekim ayında yeniden başlanacak dediler.
 
Editör: TE Bilisim