Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta sıcak asfalt seferberliği başlattı. Kaş’a bağlı Yeşilköy, Çavdır, İslamlar ve Karadağ mahalleleri kaymak gibi asfalta kavuşuyor.
 
Antalya’nın bütün ilçelerinde özellikle grup yollarında sıcak asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kaş’a bağlı Yeşilköy, Çavdır, İslamlar ve Karadağ mahallelerinde sıcak asfalt çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı, Yeşilköy’de devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.
 
YOLLAR KAYMAK GİBİ OLUYOR
 
Büyükşehir ekiplerinin gece gündüz hizmet için çalıştıklarını ifade eden İsa Akdemir, “Başkanımız Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda grup yollarımızı asfalt programımıza dahil ederek, son derece modern hale getiriyoruz. Kaş ilçemizde geçtiğimiz yıl birçok yolumuzu asfalt ile buluşturduk ve bu yıl da buluşturmaya devam edeceğiz. Kaş yolları Başkan Türel’in tabiriyle kaymak gibi oluyor” dedi
 
MAHALLELİ MEMNUN
 
Mahalle sakinlerinden Hacı İbrahim Uludağ çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu tüm hizmetlerden oldukça mutluyuz. Yollarımız kaymak gibi oldu. Bu sebeple başta Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

 

 
Editör: TE Bilisim